Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégi kulturális ajánló

Hétvégi kulturális ajánló Kultúra

Ha kultúrára szomjaznak, és még nem döntötték el, hogy mit csinálnának az elkövetkező két szabad napban, nézzék meg az általunk összegyűjtött ajánlatokat: színházi előadás, kabaré, bábszínház, mozi és kiállításmegnyitó közül lehet választani.

A kisgyerekes családoknak már mindjárt holnap délelőtt, 11 órától adott a Cimborák Bábszínház 1×1 Királyfi című előadása Dávid Péter rendezésében, ami 5 éves kortól ajánlott. Jegyet foglalni a 0755.335.400-as telefonszámon lehet Csüdöm Eszternél. Az előadást Sepsiszentgyörgyön játsszák a társulat székhelyén.

Akik a széles vászon nyújtotta élményre vágynak, azok a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban a következő filmek közül választhatnak:

* szombaton: 11:00 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, 3D), 11:15 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (románul beszélő), 15:30 Csipkerózsika (románul beszélő, amerikai rajzfilm), 16:30 Krokodili (magyarul beszélő, amerikai családi, fantasy, zenés, kalandfilm), 17:00 Testvér és nővér (román feliratos, francia filmdráma), 18:30 Esküvők, keresztelők, temetések (román vígjáték), 19:00 Magasságok és mélységek (magyar játékfilm), 20:45 Fortune hadművelet: A nagy átverés (magyarul beszélő, amerikai-kínai krimi akciófilm), 21:00 R.M.N. (román filmdráma).

* vasárnap: 11:00 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (magyarul beszélő), 11:15 Múmiák (románul beszélő, spanyol animációs vígjáték), 15:30 Avatar 2. – A víz útja (románul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm, 3D), 16:00 Csipkerózsika (magyarul), 17:30 Avatar 2. – A víz útja (magyarul beszélő), 19:00 Hai hui in timp (román, családi fantasztikus kalandfilm), 21:00 Jó emberek (román–bolgár vígjáték), 21:00 M3GAN (román feliratos, amerikai thriller, sci-fi, horror).

Vasárnap két színházi előadás van műsoron: 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében, színpadra épített nézőtérrel W. Shakespeare: Sok hűhó semmiért című komédiáját játssza a helyi magyar társulat Kiliti Krisztián rendezésében. Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban 19 órától, a Perkő Néptáncegyüttes Szent Anna legendája című néptáncelőadását tekinthetik meg az érdeklődők.

A kovásznaiak  sem maradnak vasárnap szórakozási lehetőség nélkül: a Csíkszentgyörgyi Székely Góbék Nagy a baj künn es, benn es című legújabb színpadi előadását 16 és 20 órától a Kovásznai Művelődési Központban tekintheti meg a közönség. Jegyár: 30 lej. Jó szórakozást kívánunk!

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük