Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken avatják a teret

Pénteken avatják a teret Kovászna megye

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) a mai nap folyamán egész napos programot szervez Baróton, a Cimbora-óvoda melletti játszótéren, ahol, mindamellett, hogy felújítják a játszóteret, közösségi teret terveznek kialakítani.

A közösségi megmozdulás alkalmával a téren új asztalt, padokat helyeznek el, a régieket újrafestik, növényeket is ültetnek. A játszótér mellé mozgáspark-elemek is kerülnek. A tevékenységekre szívesen várnak minden segítő szándékú embert, a reménnyel, hogy a részvétel közösségi mozgalommá alakul – áll a HKA felhívásában.

Hirdetés
Hirdetés

A felújítást a közösségi programból finanszírozzák, helyi partnerük a Deák Hámor cég, a projekt megvalósítását azonban támogatja az Orex építőanyag-lerakat, valamint a Dália kertészet is. A közösségi teret pénteken, május 31-én, délelőtt 11 órától avatják fel.

Baróton, a Deák Hámor-üzletekben 2017 decemberétől használható az alapítvány közösségi kártyája, ugyanakkor Erdővidéken régebbi partnere az alapítványnak a Hermann gyógyszertár és az Orex lerakat is. A kártya használatával az üzletek bevételeik egy részét közösségi célokra használják fel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük