Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Időseket köszöntöttek

Időseket köszöntöttek Kovászna megye

Kézdiszentléleken hagyománya van annak, hogy az óvodás korosztály köszönti a helybéli nyugdíjasklub tagjait, a pedagógusokat, valamint a község szépkorú lakóit. Idén nem maradt el az ünnepség, a Pitypang Óvoda csöppségei verses-zenés összeállítással lepték meg a nyugdíjasokat a kézdiszentléleki közösségi házban.

A vírushelyzet miatt a tavaly elmaradt, azonban az idén a Communitas Alapítvány támogatásával, a Kézdiszentléleki Nők Egyesülete segítségével sikerült megszervezni az eseményt. A helyi óvodába járó gyermekeknek nagy élményt jelentett, hogy ünnepi műsorukkal, kedves szavaikkal köszönthették az ünnepelteket.

Hirdetés
Hirdetés

– Ebben az évben az idősek világnapján köszöntöttük azokat, akik számunkra utat mutattak – fogalmazott Bartók Enikő óvónő. – Közösségünk életében nagy jelentőséggel bírnak az ilyen kulturális rendezvények a közösségépítés, értékteremtés és -őrzés szempontjából is. Az óvoda vezetősége fontosnak tartja az ilyen jellegű kapcsolattartást a nemzedékek között, hiszen ezek a szépkorú emberek értéket teremtettek valamikor a kézdiszentléleki közösség számára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük