Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fesztivál, vásár és fogathajtóverseny

Fesztivál, vásár és fogathajtóverseny Kovászna megye

Színvonalas fogathajtóversenyt láthattak az érdeklődők Oltszemen az elmúlt hétvégén. A nemzetközi megmérettetésen 18 fogat vett részt, kettő Magyarországról, egy Görögországból, tizenöt pedig hazai csapatként.

Hirdetés
Hirdetés

Az esemény pénteken díjhajtással és bemutatóval kezdődött, szombaton maratonhajtáson, vasárnap pedig akadályhajtáson mérettettek meg a fogatok. A bodoki önkormányzat, Kovászna Megye Tanácsa, a Román Lovas Szövetség partnerségben a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesülettel és az AgroSic Egyesülettel hozta tető alá a háromnapos rendezvényt, melyet tartalmas kísérőprogramok színesítettek.
A sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola szervezésében fellépett a sepsibodoki Reménység furulyacsoport, a Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő Kincskeresők Néptáncegyüttes.

A rétyi Kováts András Ifjúsági Koncert Fúvószenekar, valamint a mikóújfalusi Nagykürt 1995 Fúvósegyesület mellett a színpadon láthattuk az Álljunk meg, a Piramis, a Káer ft. Kapriccio és a Trend Music formációkat, de a humor is helyet kapott a Székely Góbék előadásban, felléptek a Gyermekek Palotája és a Love to Dance Egyesület versenycsapatai, volt kézművesvásár, a legkisebbek pedig kipróbálhatták a Kalandsziget nyújtotta kézműves tevékenységeket, játékokat. Minderről bővebben a Bodoki Körképben olvashatnak. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük