Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ég a kezük alatt a munka

Ég a kezük alatt a munka Kovászna megye

Javában zajlanak az előkészületek a hétvégi nemzetközi fogathajtó versenyre és a 15. Bodok Napokra egyaránt. Rengeteg a munka, a község lakói pedig most is, mint mindig, önként teszik dolgukat.
– Az emberek magukénak érzik az Oltszemen megrendezendő eseményt. Igazi csapatmunka zajlik: van, aki a lovak szálláshelyéül szolgáló bokszok felépítésén dolgozik, van, aki saját gépével kaszálja a füvet a pályáról. Minden pártfogót szívesen látunk a napokban és természetesen a hétvégi rendezvényen is – fogalmazott Fodor István polgármester.
Pénteken 12 órakor díjhajtással és bemutatóval indul a nemzetközi fogathajtó verseny, szombaton pedig a következők szerint zajlik a program: 11.30-kor pályaismertető, 12-kor maratonhajtás, 17.00-től Voltizs lovastorna-bemutató lesz. 18 órakor az Erdélyi Lovaskaszkadőr Egyesület produkcióját, 19-től a Tanulók Háza moderntánc-előadását, majd Zöldi Lara-, Vezuvius-, illetve White Nights-koncerteket láthatnak az érdeklődők. Vasárnap délben akadályhajtást és díjhajtást rendeznek, majd Pászka Lehel lovasíjász bemutatóját (16 óra) a Zöld Fenyő néptáncegyüttes és a Fúvó Shock Orchestra előadása követi. A Rustic Band- (19 óra) és a Titán-koncertet követően a rendezvény tűzijátékkal zárul. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük