Felhívás!

Öt perc alatt kimerült a háztartási gépek roncsprogramjának első szakaszára szánt keret

Öt perc alatt kimerült a háztartási gépek roncsprogramjának első szakaszára szánt keret Románia

Öt perc alatt kimerült pénteken a háztartási gépek roncsprogramja téli kiadásának első szakaszára szánt pénzkeret – közölte Facebook-oldalán a környezetvédelmi minisztérium.

A szaktárca összesített adatai szerint ebben a szakaszban a legtöbben hűtőszekrényt készülnek vásárolni, majd a mosógép és a mosogatógép következik a népszerűségi listán. Összesen 35 ezer értékjegyet állított ki a rendszer, 13.370-et mosógép, 7135-öt mosogatógép, 14.496-ot hűtőszekrény beszerzésére.

A program téli kiadásának első szakaszára 14 millió lejt szántak, a keret öt perc alatt kimerült. A voucherek érvényesítése november 26-án kezdődik, ezután lehet felhasználni az értékjegyeket. A kedvezményezettek a jóváhagyott lista megjelenésétől számított 15 napon belül vásárolhatják le az utalványokat.

A háztartási gépek roncsprogramjának lesz még két további szakasza: december 3-a és 9-e között televízió, laptop, táblagép, míg december 10-e és 16-a között klímaberendezés, ruhaszárító gép, illetve porszívó vásárlására lehet értékjegyet váltani.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.