Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Négy év alatt 150 ezer euróval lopta meg munkaadóját egy biztonsági őr

Négy év alatt 150 ezer euróval lopta meg munkaadóját egy biztonsági őr Románia

A Neamț megyei rendőrök 24 órás őrizetbe vettek két személyt egy 150 ezer eurós kárral járó lopási ügy kapcsán tartott házkutatások nyomán.

A rendőröket egy vállalat vezetője értesítette arról, hogy 2018 és 2022 között egy 51 éves férfi biztonsági őrként dolgozva több alkalommal is lopott a cégtől.

A nyomozás eredményeképp a Târgu-Neamț-i rendőrség munkatársai tetten érték az 51 éves férfit és 46 éves társát, miközben a cég munkapontjáról gázolajat loptak. A két személy lakásán tartott házkutatások nyomán több, bizonyítékként szolgáló tárgyat és eszközt fedeztek fel és foglaltak le, többek között gázolajjal és olajjal töltött kannákat, drótokat és szögeket.

A becsült kárból körülbelül 2500 lejt sikerült visszaszerezni és átadni a károsultnak.

A két férfit 24 órára őrizetbe vették, és folytatólagosan elkövetett minősített lopás miatt nyomoznak ellenük. Előzetes letartóztatásukról a Târgu Neamț-i bíróság dönt majd.

forrás: Digi24.ro

fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. október 27., 19:04
    ÉRTÉKELÉS: 3

    150.000 euró és 4 évig fel sem tünt?! Asta înseamnă să fii mafiot!!!!! Az én automból 1x kilop 5l üzemanyagot 2x megfogtam! Ezzel sokan így vannak!!!! Aki fizetésért dolgozik az tudja mennyi van a tankban, vagy a pénztárcában!😂🤣