Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egészben nyelt le egy nőt egy hét méter hosszú piton

Egészben nyelt le egy nőt egy hét méter hosszú piton Külföld

Egy óriáskígyó gyomrából került elő egy eltűnt nagymama Indonéziában – számolt be a megrázó történetről a The New York Post.

A rendőrség a CNN Indonesia-nak elmondta, hogy a keresést azután indították el, hogy az áldozat, akit az 54 éves Jahrah-ként azonosítottak, vasárnap nem tért haza. Férje átkutatta a környéket, de csak felesége szandálját, kabátját és fejkendőjét találta meg – közölték a hatóságok.

Másnap egy keresőcsapattal a közeli erdős területeket kezdték el átkutatni, és a bokrok között megpillantottak egy óriáskígyót, aminek középső része feltűnően nagyobb volt, mint normál esetben. Ezt követően egy önkéntes egy ággal óvatosan leszorította a piton fejét, miközben mások elkezdték ütni az állatot.

A hírportál által közölt videón az látható, ahogy ahogy a falubeliek óvatosan felnyitják a kígyót, és megpillantják a nő holttestét.

Tisztviselők szerint a kígyó valószínűleg megmarhatta a nőt, majd köré tekeregve megfojtotta, végül pedig megette – becslések szerint ez legalább két órát tarhatott.

forrás: Hirado.hu

fotó: Viral Press

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások