Korrupcióellenes képzésen lopott

Korrupcióellenes képzésen lopott Románia

A liberális újságírók kedvenc országában, Romániában már megint megdöntötték a saját maguk által felállított és tartott balkáni faktort – írja a 888.hu: egy polgármester a korrupcióellenes képzésen lopott el egy cipőfényező gépet!

A portál szerint nem nagyon akart szuvenír nélkül távozni az egyik félixfürdői szállodából Constantin Bârzăgeanu, a Vâlcea megye legnagyobb lélekszámú községét, Mihăești-et vezető polgármester, akinek annyira megtetszett a cipőtisztító gép a szálláshely egyik folyosóján, hogy magával vitte a műszert. Az eseményeket rögzítették a térfigyelő kamerák is, a felvételeket pedig nyilvánosságra hozták. A hírek szerint a beazonosítás simán ment, így az elöljáró valószínűleg nem fogja megúszni a történteket.

A történet pikantériáját az adja, hogy Bârzăgeanu épp egy korrupcióellenes felkészítőn vett részt Félixfürdőn. A Kanal D riporterei fel is hívták a polgármestert a sztori kapcsán, mire az enyveskezű elöljáró azzal állt elő, hogy csak egy rossz viccről van szó, és fogadásból fújta meg az amúgy 500 lejt érő cipőtisztító gépet. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások