Felhívás!

Kihívták a csendőröket, hogy kergessenek el egy medvét a csíkszeredai kórháztól

Kihívták a csendőröket, hogy kergessenek el egy medvét a csíkszeredai kórháztól Románia

Kihívták vasárnap este a csendőröket, hogy kergessenek el egy medvét a csíkszeredai kórház szomszédágából – tájékoztat a Hargita megyei csendőrség.

Amire a csendőrök kimentek, már csak az állat nyomait találták a kórház körül.

A csendőröket a környéken lakó Borboly Csaba megyei tanácselnök riasztotta, aki egy videót is feltöltött Facebook-oldalára, amin az látszik, hogy a medvét egyáltalán nem zavarja a zaj, amit azért keltettek, hogy elkergessék a kórház mellől.

„Hiába kapcsoltam fényeket, kiabáltam, nem sikerült elijesztenem. Hívtuk a 112-t, és kiszálltak a helyszínre a csendőrök. Ez már a sokadik alkalom, többször kértük, hogy hozzák meg a szükséges intézkedéseket, mind ez idáig nem történt meg!” – számolt be a politikus.
 

Jól megtermett medve a kerítésnél!

Egy közel 500 kg-osra becsült nagy medve ma este fél órán keresztül le-fel járt a kertünk mellett (a megyei kórház szomszédságában), próbált átjutni hozzánk. Hiába kapcsoltam fényeket, kiabáltam, nem sikerült elijesztenem. Hívtuk a 112-t, és kiszálltak a helyszínre a csendőrök. Ez már a sokadik alkalom, többször kértük, hogy hozzák meg a szükséges intézkedéseket, mind ez idáig nem történt meg!

Publicată de Borboly Csaba pe Duminică, 3 februarie 2019

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.