Felhívás!

Háromszéki férfi szenvedett halálos közúti balesetet Hargita megyében

Háromszéki férfi szenvedett halálos közúti balesetet Hargita megyében Románia

Halálos közúti balesetet szenvedett egy 41 éves, Kovászna megyei férfi szerda reggel a 12-es országúton Tusnád és Csíkkozmás között. A járművezető árokba borult autójával, amelyet még sikerült elhagynia, azonban elgázolta egy másik, arra járó személygépkocsi. A balszerencsés sofőr életét már nem lehetett megmenteni.

A baleset reggel 8 óra után történt, a Kovászna megyei férfi éppen Tusnád irányából tartott Csíkszereda felől, amikor elvesztette az uralmát az általa vezetett jármű fölött és az útszéli árokba borult. A balesetet követően a férfi ki tudott szállni az autóból, ekkor azonban elgázolta egy arra járó személygépkocsi, amelyet egy 49 éves tusnádi férfi vezetett.

Az ütközés nyomán a férfi több sérülést is szenvedett, a helyszínre kiérkező mentősök orvosi ellátásban részesítették, megpróbálták újraéleszteni, de életét már nem tudták megmenteni.

A másik jármű sofőrjét megszondáztatták, a teszt szerint nem fogyasztott alkoholt.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indult eljárás, a hatóságok folytatják a vizsgálódást a baleset okainak és körülményeinek pontos megállapítása érdekében – közölte a Hargita megyei rendőr-főkapitányság.
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.