Felhívás!

Egy Iaşi megyei kislányt is szexuálisan bántalmazott a gyermekgyilkos holland férfi

Egy Iaşi megyei kislányt is szexuálisan bántalmazott a gyermekgyilkos holland férfi Románia

Felismerte három évvel ezelőtti agresszorában a Dâmboviţa megyei kislányt meggyilkoló holland állampolgárt a Iaşi megyei horleşti-i lány, aki a bántalmazás idején 8 éves volt.

A most 11 éves kislány édesanyja az Agerpres hírügynökségnek pénteken azt nyilatkozta, hogy csütörtökön kihallgatásra hívták őt és lányát a rendőrséghez és a gyermekvédelmi igazgatósághoz, három évvel azt követően, hogy gyermekét a kocsijába csalta egy idegen férfi, kivitte a falu végére, és ott elkezdte simogatni. Mivel a kislány sikoltozni kezdett, a férfi visszavitte őt a ház közelébe és otthagyta.

“Eljöttek értünk, elvittek a gyermekvédelmi igazgatósághoz. Ott megkérdezték a kislányomat, hogy érzi magát, hogy maradt-e valami nyoma a három évvel ezelőtt történt esetnek. A gyermeket kissé felkavarták ezek a kérdések. Fotókat is mutattak neki, és ő felismerte a férfit” – mesélte el az édeasnya.

A gyermekvédelmi igazgatóságból származó források szerint a lányt pszichológus jelenlétében kérdezték ki. A kislány felismerte a holland Johannes Visscherben zaklatóját.

Bár három évvel ezelőtt a szülők jelentették az esetet a rendőrségnek, a hatóságok az elkövetőt nem tudták kézre keríteni. Bizonyos információk szerint a férfi június 15-én, tehát két nappal a bűncselekmény elkövetése után Bécsbe repült.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.