Felhívás!

Dasaev előzetesben

Huszonkilenc napra előzetes letartóztatásba helyezték a brăilai kosárlabdaklub két amerikai játékosa elleni késes támadás fő gyanúsítottját, a Dasaev néven elhíresült Daniel Gabriel Huseint, írja az Agerpres.

A hétfőn őrizetbe vett férfi ellen minősített emberölés bűntettének kísérlete, közrend- és csendháborítás, valamint veszélyes tárgyak jogtalan viselésének gyanújával indult eljárás. „Ártatlan vagyok” – mindössze ennyit nyilatkozott Daniel Gabriel Husein tegnap, a törvényszékre érkezésekor. Dasaev ügyvédje, Angelica Ionel szerint védence csak a közrendháborítás vádja kapcsán ismeri el bűnösségét.

– Úgy véljük, hogy e támadásban ő nem vétkes, vagy csak részben volt hibás, mert amikor a botrányt kirobbantó négy sportoló elkezdte ütlegelni, ő visszaütött. Az, hogy úgy hívják, ahogy hívják, és priusza van, még nem jelenti azt, hogy ő kezdeményezte ezt a botrányt. Agresszió érte, és védekezett, ahogyan tudott – nyilatkozta az ügyvéd. A rendkívül erőszakos megnyilvánulásairól elhíresült alvilági figura büntetett előéletű, Spanyolországban kerítés és nemi erőszak miatt ítélték el.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.