Felhívás!

A román védelmi miniszter a bukaresti magyar nagykövettel egyeztetett

A román védelmi miniszter a bukaresti magyar nagykövettel egyeztetett Románia

Nicolae Ciucă román védelmi miniszter Zákonyi Botond bukaresti magyar nagykövettel egyeztetett a kétoldalú, regionális, NATO-n és Európai Unión belüli katonai együttműködés bővítéséről – tájékoztat a védelmi minisztérium pénteki közleménye.

A dokumentum szerint a román honvédelmi miniszter megköszönte a nagykövetnek Magyarország hozzájárulását a NATO keleti szárnya biztonságának megerősítéséhez azáltal, hogy a magyar katonák részt vesznek a Románia területén működő parancsnoki és ellenőrzési struktúrákban.

A két tisztségviselő hangsúlyozta a politikai-katonai párbeszéd hasznosságát, valamint a két hadsereg közötti gyakorlati együttműködés folytatásának és megerősítésének fontosságát, beleértve hadgyakorlatok szervezését, mind kétoldalú, mind pedig multinacionális formátumban – írja a védelmi minisztérium közleménye.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 14., 17:43
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Amig az Úz völgyi temetőben halottainkat román betonkeresztek nyomják, addig, hogy lehet leülni 1 asztalhoz ilyen társasággal?!😤😭😢
  Kedves Mo politikusok! Tagadjanak meg újra mint annak idején a Gyurcsány kormány szintén decemberben és hagyjanak békén!!!
  Szomorú, hogy a fajtánkra ennyire nem számíthatunk! Sajnos “anyaországiak” önök nagyon de nagyon elkorcsúltak hozzánk képest!!!
  Jelenleg hivatalokban, nagyobb városokban már nem érvényesülünk a magyar nyelvvel, még pár román intézkedés, még 30 év udemerájos paktum a hatalommal és teljesen elrománosítanak!!!