Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A CFR több vonatot indít a pápalátogatás idején

A CFR több vonatot indít a pápalátogatás idején Románia

A Román Vasúttársaság (CFR) személyszállító vállalata teljes kapacitását beveti, hogy a romániai pápalátogatás idején, azaz május 31. és június 2. között meg tudjon felelni a megnövekedett utasforgalomnak, tájékoztat pénteki közleményében a vállalat.

Ennek érdekében megnövelik a fővárosba tartó, vagy onnan induló vonatok számát május 31-én, pénteken, június 1-jén, szombaton pedig a Brassó – Csíkszereda, Csíkszereda – Egyedhalma (Adjud), Csíkszereda – Kolozsvár, Iaşi – Bacău, Iaşi – Paşcani és Iaşi – Vaslui útvonalakon.

Hirdetés
Hirdetés

Június 2-án, vasárnap a Balázsfalva – Segesvár – Brassó, Balázsfalva – Gyulafehérvár és Kolozsvár – Balázsfalva útvonalon közlekedik majd több vonat.

Elkerülendő a szerelvények túlzsúfoltságát, a CFR felkéri az utasokat, hogy idejében szervezzék meg utazásukat az említett időszakban, nézzék meg figyelmesen az utazási lehetőségeket és elővételben vásárolják meg jegyeiket.

Elővételben a következő módokon szerezhetők be az utazási jegyek: on-line a www.cfrcalatori.ro honlapon, az állomásokon levő jegyautomatáknál, vagy a ZebraPay automatáknál, az állomások jegypénztárainál vagy a CFR utazási irodáiban.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások