Hirdetés
Hirdetés

95 ezer eurót talált egy férfi egy internetről vásárolt szekrényben

95 ezer eurót talált egy férfi egy internetről vásárolt szekrényben Románia

Egy temesvári férfi az internetről vásárolt magának egy használt komódot, azonban igencsak meglepődött, amikor egy 95.000 eurót tartalmazó dobozt talált a belsejében. Azonban nem csak őt érte meglepetésként a felfedezés, hanem a szekrény előző tulajdonosát is, aki mit sem sejtett arról, hogy egy vagyont adott el a bútordarabbal együtt.

Samuel Stănici az internetes hirdetésben talált rá a komódra és úgy döntött megvásárolja. Amikor hazaszállította a bútort és bevitte a lakásba, talált benne egy dobozt, amiről először nem sejtette, hogy mi lehet. Azt gondolta, hogy biztosan egy üres doboz, amit az előző tulajdonos felejtett véletlenül a komódban.

A férfi kinyitotta a dobozt és egy köteg pénzt talált benne, összesen 95.000 eurót számoltak össze a feleségével. “Először azt hittem, hogy hamis pénz, de kiderült, hogy nem” – mondta el Adela Stănici, a férfi felesége.

Hirdetés
Hirdetés

A házaspár állítása szerint meg sem fordult a fejükben, hogy megtartsák a pénzt, pedig a helyükben sokan hallgattak volna a felfedezésről. Ehelyett értesítették a komód előző tulaját, aki semmit sem tudott a hatalmas pénzösszegről, de hálája jeléül felajánlotta az összeg 10 százalékát a becsületes megtalálóknak.

Mint kiderült, a komód az eladó nemrég elhunyt apjáé volt, aki sosem mesélt fiának arról, hogy mekkora pénzösszeget őrizget. A férfi nem akarta, hogy kilétét nyilvánosságra hozzák, és azt sem árulta el, hogy hogyan felejthetett egy ekkora összeget egy eladásra kínált bútordarabban.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük