Felhívás!

Johannis: Egyetlen dossziém sem volt, nem követtem el semmilyen törvénytelenséget vagy bűntettet

Johannis: Egyetlen dossziém sem volt, nem követtem el semmilyen törvénytelenséget vagy bűntettet Románia

Nem követett el semmilyen törvénytelenséget vagy bűntettet, és bűnvádi dossziét sem nyitottak a nevére – mondta kedden Klaus Johannis államfő Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök egy nappal korábbi nyilatkozatára reagálva.

“Egyetlen bűnvádi dossziém sem volt. Mindegyik ügyben megszüntették a nyomozást, ami azt jelenti, hogy nem volt dossziém” – hangoztatta Johannis, hozzátéve, ezeket az ügyeket nem azért zárták le, mert ismerte volna “egyik vagy másik Lazărt vagy másvalakit”, hanem azért, mert a feljelentések alaptalannak bizonyultak. “Én nagyon jól tudom, hogy mit tettem a polgármesteri hivatalban, azt megelőzően, illetve később, az Államelnöki Hivatalban. Lehet, fontos, hogy ezt tőlem is hallják az állampolgárok: nem követtem el semmilyen törvénytelenséget vagy bűntettet, és ez a kijelentés feleségemre, Carmenre is igaz” – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy felesége elmegy-e kihallgatásra a legfőbb ügyészségre, ahova csütörtökre idézték be, Johannis azt mondta, nem fog elmenni, mert azon a napon londoni látogatáson tartózkodnak majd.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások