Felhívás!

21 házkutatást tartottak az Alkotmány téri gyilkosság elkövetőjének azonosítása érdekében

21 házkutatást tartottak az Alkotmány téri gyilkosság elkövetőjének azonosítása érdekében Románia

Huszonegy házkutatást tartottak péntek reggel Bukarestben az Alkotmány téri gyilkosság elkövetőjének azonosítása érdekében – közölte a fővárosi ügyészség.

Az eset kapcsán több személyt előállítottak, kihallgatásukra a törvényszéken kerül sor.

Vasárnapról hétfőre virradón egy férfi meghalt, egy másik pedig megsérült a fővárosi Alkotmány téren lezajlott összetűzés következtében, amelyben több személy is részt vett.

“Egy férfi belehalt az ütlegelésbe. Holttestét elszállították az Országos Igazságügyi Orvostani Intézethez (INML) boncolás végett. A rendőrség helyszínelést végzett és több személyt kihallgatott. A vizsgálat folytatódik a konfliktus körülményeinek kiderítése érdekében” – tájékoztatott a fővárosi rendőrség sajtóirodája.

A helyszínen valószínűleg gázpisztolyból származó töltényhüvelyeket és több ütlegelésre alkalmas tompa tárgyat találtak.

Vasárnap este a 112-es segélyhívószámon bejelentettek egy utcai konfliktust, amely több személy részvételével zajlott az 5. kerületben.

A bukaresti ügyészség és a rendőrség gyilkossági osztálya folytatja a nyomozást az ügyben.

FRISSÍTÉS: Hat személyt tartóztattak le

Hat személyt tartóztattak le péntekről szombatra virradóan az Alkotmány téri gyilkosság ügyében – közölte szombaton a fővárosi rendőrség.

Egy korábbi hír egy személy letartóztatásáról számolt be.

Az ügyben további kihallgatások folynak.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.