Felhívás!

Személyre szóló ajándéktárgyak születésnapra

Személyre szóló ajándéktárgyak születésnapra Reklám

Közeledik egy fontos személy születésnapja, és a tökéletes ajándékkal szeretnél előrukkolni? Akár családtagról, akár barátról, akár a párodról van szó, egy kreatív, személyre szóló ajándékkal biztosan nagy örömet szerezhetsz neki! Egy ilyen ajándék csak az ünnepeltről szól, senki másnak nincs ilyen. Íme néhány ötlet, mivel lepheted meg a szülinapost.

Egyedi tervezésű póló

Egy egyedi tervezésű pólóval sosem nyúlhatsz mellé! Tervezhetsz hozzá bármilyen mintát, feliratot, akár egy fényképet is rátehetsz. Engedd kibontakozni a kreativitásod! Tetszés szerint lehet humoros, vagány, de akár szívhez szóló is. 

A Los Polos Pólóműhely rendelkezésedre áll a pólótervezésben, bármilyen mintát kiviteleznek neked. A pólók anyaga 100% pamut, így kényelmes viseletet nyújtanak. Utolsó pillanatra hagytad az ajándékot? Aggodalomra semmi ok! Az SOS gyártás igénybevételével egy napon belül elkészítik neked a kért pólót. 

Nézz szét a kész minták között is, hátha akad a tetszésednek megfelelő!

Születésnapi pólók a Los Polos Pólóműhelynél

A Los Polos Pólóműhelynél születésnapi pólók kész tárházát találod. Számtalan vicces, divatos és egyedi minta között válogathatsz. Vannak fiatalosabbak, és vannak idősebbeknek címzett darabok is. Találsz kifejezetten apáknak szóló pólókat, IT témájúakat és természetesen csajos mintákat is. A „legendáknak” szóló pólókból bő választék áll rendelkezésedre. Ha még egyedibb pólót szeretnél ajándékozni, válassz egy megadható évszámos, hónapos vagy neves darabot! Egy ilyen póló egyértelműen az ünnepeltnek van címezve.

Ha nem találod az igazit, ne feledd, hogy az online pólótervező segítségével megalkothatod saját mintádat!

Egyéb személyre szóló ajándéktárgyak

Nemcsak pólóra lehet személyre szóló mintákat tervezni! Az alternatívák száma lényegében végtelen. Íme néhány javaslat.

Egy egyedi bögre feldobhatja a reggeli kávézásokat, teázásokat. Amellett, hogy praktikus, dísznek is tökéletes egy polcra kitéve. Egy személyre szóló párna pazar dísze lehet a hálószobának, emellett az alvás is élvezetesebb lehet rajta. Tervezhetünk egy szép vászonképet is a falra, de akár saját fényképet is felhasználhatunk hozzá. 

Anyukáknak, nagymamáknak kedves ajándék lehet egy egyedi kötény, hogy élvezetesebb legyen a sütés-főzés. Ha a párodnak szánod az ajándékot, romantikus ötlet páros pólót választani. Ha pedig az ünnepelt egy kisbaba, tervezz egy bababodyt neki, amiből később szép emlék válhat. 

A Los Polos Pólóműhely webáruházából mindegyik tárgyat megrendelheted.

Bármelyik személyre szóló ajándéktárgy mellett döntesz, az ünnepelt arcára kétségkívül mosolyt csalsz majd, és örömteli emlékeket szerzel neki.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.