Felhívás!

Minőségi hotel, minőségi szolgáltatásokkal

Minőségi hotel, minőségi szolgáltatásokkal Reklám

Bizonyára Önben is felmerül a kérdés, amikor a szálláshelyek között válogat, hogy mégis milyen szempontokat kellene figyelembe vennie, hogy az Ön és családja számára a legtökéletesebb hotelt szemelje ki. Az alapvető adottságok már önmagukban sokat árulnak el, nem is beszélve a szolgáltatásokról. Most egy Hévízen található hotel példáján keresztül mutatjuk be, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a tökéletes hotelnek.

Nem véletlenül Hévíz!

Hévíz közkedvelt célpont a nyaralók körében, ahol mindig pezseg az élet és sosem unatkozik az ember. Számos nevezetesség megtekinthető itt, de leginkább fürdővilága miatt annyira népszerű. A pihenésre és feltöltődi vágyók számára így éppen aktuális a Hévízi-tó gyógyvilága közelében tölteni a nyaralást. Egy barátságos, szakmailag felkészült szálloda biztosítja a komfortot és a szórakozást is egyben. Képzeljen el egy hotelt egész éves akciókkal, wellness témájú kikapcsolódásokkal, szépészeti ajánlatokkal és családbarát csomagokkal, ahol a hagyományos fizetési módszerek mellett SZÉP kártyát is elfogadnak.

De mielőtt elárulnám, melyik hotelről is van szó, lássuk a minőségi szállodák minőségi ismertetőjegyeit.

Szobakínálat

Egy olyan helyen, ahol 234 szobából áll a kínálat, ráadásul mindegyikhez tartozik terasz is, megéri szobát foglalni. Figyelje meg, milyen extrák tartoznak az egyes szobákhoz, mint amilyen a kád/zuhanyzó, hajszárító, telefon, flat screen, telefon, széf, szabályozható légkondicionáló, minibár és az internet.

Egy szálláshely hatalmas előnye az is, ha családbarát feltételeket ajánl. Ilyen például a játszótér megléte, a gyermekfelügyelet, a gyermek medencék és a gyermek kiegészítő eszközök.

Wellness és szépség 

Egy hévízi hotelben kötelező a wellness részleg, azonban leginkább a különlegességet lehet kiemelni. Hallott már a finn és az infraszaunáról, a herbáriumról vagy az élményzuhanyról? Képzeljen el egy több mint 700 nm-es vízfelületet kültéri és beltéri élmény- és gyógymedencékkel! Most ezek mindegyikét kipróbálhatja!

A wellness mellett a szépségorientált központ sem elhanyagolható. Itt nemcsak tapasztalt szakorvosokkal konzultálhat, de az egészséges életmódot támogató kezelésekben is részt vehet. Ilyen például a balneo-hidroterápia, mechanoterápia, elektroterápia, mágnesterápia, oxigénterápia. Ez a lista csak egy része a kínálatnak.

Egy Szépségintézetben további relaxációs szolgáltatásokkal is bővíthető ez a kör, az aromaterápia, a mezoterápia, a manikűr, a pedikűr alatt feltöltődhet és szépülhet!

Hol talál ilyen hotelt? A Hotel Európa fit**** wellness szolgáltatásai segítségével Ön is kiszakadhat a hétköznapokból!

Egyéb szolgáltatások

Mitől lehet még minőségi egy szálloda? Nos, nem hagyható ki a felsorolásból a vendéglátás, a sportolási lehetőségek, illetve a konferencia és rendezvény lehetőségek sem. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.