Felhívás!

Gondolja újra a munkahelyi kávézást!

Gondolja újra a munkahelyi kávézást! Reklám

A kávézás a munkahelyi életnek éppúgy szerves részét képezi, mint a csapatépítés, vagy a kollégák születésnapjának megünneplése. Amire azonban sok cégtulajdonos nem gondol, hogy egy professzionális kávégépet ma már nem kell feltétlenül megvennie a vállalkozásnak, hiszen bérelheti is. Legyen az egy gyártóüzem vagy egy iroda, a nap indítása szinte elképzelhetetlen egy jó erős fekete nélkül, az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mivel készül az ital.

Új időszámítás a céges kávézásban

Természetesnek vesszük, hogy bérelhetünk autót, szállást, kerékpárt, stb., de hogy kávégépet is? Igen, a Koffein Service-nél ma már ezt is megteheti. És ehhez nem is kell egy étterem tulajdonosának lennie, ahol alap a színvonalas kávégép – elég, ha van egy cége, ahol gondoskodni szeretne a munkatársak számára a frissítőről a szünetekben.

A kávégép kölcsönzésével számtalan olyan előnyt is „bérel” magának, amikhez nem jutna hozzá, ha megvásárolna egy profi eszközt. A teljes körű szolgáltatások mellett a megfelelő méretű gép kiválasztásában is segítséget kap, sőt, a szemes kávé beszerzésével sem kell majd bajlódnia, hiszen az is „házhoz megy”. De ez még nem minden: ha az Ön kollégái a cappuccinót vagy latte macchiatót szeretik jobban, akkor a letisztult formavilágú, modern cOffice készülékekkel egyetlen gombnyomással elkészíthetik a kedvenc kávéitalukat.

Ha csupán ennyi érv szólna a kávégép bérlése mellett, már az is meggyőző lenne, de az előnyöknek itt még nincs vége.

Miért jobb kávégépet bérelni, mint megvenni?

A kávégép bérlés leginkább azért praktikus és hasznos, mert így rengeteg kényelmetlenségtől szabadulhat meg. Hogy mik ezek? Lássuk!

Nincs egyszeri, nagyobb kiadás

Aki valamennyire is járatos a kávé világában, az tudja, hogy egy minőségi, professzionális kávégépért egy kisebb vagyont is elkérnek. A vége pedig gyakran az, hogy a költséghatékonyság nevében végül olyan készülék kerül az irodába, ami nem képes kielégíteni az igényeket sem mennyiségben, sem pedig minőségben. Bérlés esetén ilyen nem fordulhat elő, hiszen könnyedén kiválasztható a megfelelő gép, ráadásul nem is kell nagyobb összeget kifizetni egyben.

„Házhoz” jön a kávé

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor elfogy az irodában a kávé, mert senki nem gondoskodott az utánpótlásról. Ha készüléket bérel, akkor ezentúl garantáltan nem kell sorban állnia a kávéért.

Nem lesz gond a javítással

Amikor elromlik a munkahelyi kávégép, akkor hetek is eltelhetnek, mire a szerviz megjavítja. És cserekészülék sincs a szerelés idejére, így le kell mondani a kávézásról, vagy más forrásból kell megoldani azt. Bérlés esetén emiatt sem kell aggódnia, a Koffein Service ugyanis mindent elintéz Ön helyett, így csupán annyi a dolga, hogy hátradől, és élvezi a gőzölgő ital aromáját.

A kávé árának egy része ráadásul elszámolható, és a 24 órás ügyfélszolgálatnak köszönhetően bármilyen probléma azonnal megoldásra kerül.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.