Felhívás!

Legyél mindig naprakész!

Legyél mindig naprakész! Reklám

Akárhogy is nézzük, a rádió töretlen népszerűségnek örvend. Politikai műsorok, oktató beszélgetések, zene mixek, kívánságműsorok. Ugye említettünk olyat, amit te is szívesen hallgatsz a kocsiban ülve? A volán mögött, főleg, ha egyedül tartasz valahova, biztosan neked is jól esik némi háttérzaj, csak hogy ne a néma csöndben utazz. Időről-időre mondanak valami érdekes hírt, a legtöbb rádió az éppen aktuális dugókról is tájékoztatást ad.

Mit hallgassak?

Minden ember más, mindenkinek más az ízlése. Van olyan, aki kizárólag beszélgetős és oktató jellegű műsorokat szeret hallgatni útközben, mert úgy véli, a zene miatt kevésbé tudna koncentrálni. A zenei válogatásokkal, kívánságműsorokkal minden megtett kilométer egy apró bulinak felelhet meg. A bömbölő zenére tombolás vagy egy beszélgetés témáján töprengés is kellemes pillanatokat okoz, nem csupán a volán mögött. A munkahelyen is jól eshet, ha a háttérben duruzsol a rádió. Arról nem is beszélve, hogy este, amíg elkészül a vacsora, a rádió társasága a legjobb opciók egyike.

Jósgömb nélkül

Nem szükséges semmilyen varázslat ahhoz, hogy megtudd, mi lesz a következő nap programja. Ahogyan a tévé újságok is felköltöztek az internetes térbe, úgy a rádiók műsorainak rendje is megtalálható. A mai modern kor egyik legnagyobb előnye ez, hogy legyen szó tévéről vagy rádióról, mindig pontosan tudhatjuk, mire számíthatunk. Sőt! Ha délután hallottál egy jó számot út közben, vagy a munkahelyen, de egyszerűen nem jut eszedbe, mi volt az, ne ess kétségbe!

A MyOnlineRadio-nál akár visszamenőlegesen is megtalálod, hogy milyen slágerek szórakoztatták épp a nagy közönséget. Oldalukon összesen 100 rádió műsorai között válogathatsz, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő rádiókat, műsorokat.

Lemaradtam, pedig úgy meghallgattam volna azt a műsort!

Ismerős? Amikor csak te nem hallottál egy interjút, vagy lemaradtál a baráti körben emlegetett műsor csúcspontjáról, mert csupán a végét kaptad el a műsornak? Ahogyan a sorozatok és filmek is már könnyedén, néhány kattintással elérhetőek, úgy a legnépszerűbb online rádiók műsorait összegyűjtötték, így aztán minden információt hamar bepótolhatsz! Akkor is hasznos lehet ez a funkció, ha hallottál egy érdekes receptet, tippet, könyvet de nem tudtad megjegyezni, mi is volt az, vagy csupán homályosan dereng valami. Keresd vissza az adást, hallgasd vissza, és többé nem gyötörnek majd azok a fránya “hogy is volt…” kezdetű idegörlő kérdések!

A rádió a tökéletes társaság

A nagy magányban a rádió duruzsolása mindenkinek jól esik. De nem csak ilyenkor jó ám, ha a háttérben be van kapcsolva. Ugye te is utaztál már úgy, hogy bömbölt a rádió, és te az utasokkal és a vezetővel együtt hangosan, önfeledten énekelve töltötted el az időt? Nincs is ennél kellemesebb! Ha pedig ellenőrzöd a neten, hogy épp hol lesz olyan műsor, ami mindenki ízlésének megfelel, akár egy három órás kocsiút is csupán néhány pillanatnak tűnik majd.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.