Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nézz szembe mindennapi önmagaddal!

Nézz szembe mindennapi önmagaddal! Vigadó

A Vigadóart és az Udvartér Teátrum december 31-én 18 órától, valamint 2023. január 3-án, szintén 18 órától előadja immár hagyománnyá vált szilveszteri előadását a Vigadó Művelődési Ház nagytermében.

Egy élet háromszor. Yazmina Reza vígjátéka lehetőséget ad nekünk, hogy szembenézhessünk mindennapi önmagunkkal, gyengeségeinkkel és esendőségünkkel, gyakran ösztönös vagy éppen indulatvezérelt reakcióinkkal, cselekedeteinkkel, és kívülről láthassuk, hogy miként tudjuk saját magunk megkeseríteni az életünket. De vajon beleléphetünk-e kétszer ugyanabba a folyóba?

A szituáció mindhárom alkalommal ugyanaz, de a helyzetekre adott más és más reakciók egészen különböző módon viszik előre a történetet, mindig más és más végkifejlet felé sodorva a szereplőket. Vajon tényleg ennyire csak tőlünk függ, milyen regény kerül életünk lapjaira? Hogyan lesz tovább? Merre fordul a sorsunk kereke? Egy élet – akár – háromszor. Ezt a csodálatos lehetőséget tárja elénk ez a páratlanul izgalmas kortárs darab. Szereplők: Lung László Zsolt, Gecse Noémi, Barti Lehel András, Pascu Tamara, Ruszka Mátyás, rendező: Barabás Árpád.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük