Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Férfimese egy felvonásban

Férfimese egy felvonásban Vigadó

November 21-én, hétfőn 19 órától Anton Pavlovics Csehov –Kiss Csaba: De mi lett a nővel? című előadást tekinthetik meg az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház nagytermében.

Hirdetés
Hirdetés

A darabot a Sík Ferenc-díjas Béres László rendezi, a szerepeket pedig olyan kiváló színészek alakítják, mint Győrffy András és Szélyes Ferenc Jászai-díjas színművészek, valamint Kárp György gróf Bánffy Miklós-díjas színművész.

A kerettörténet valamikor a 19. század végén játszódik, amikor három ágrólszakadt színész elindul a végtelen, forró országúton Bikulina bankár estélyére. Útközben történeteket mesélnek a társasági élet egyik mitikus nőjéről, a bankár unokahúgáról, Irináról, szerelmek és csalódások, kivégzések és foghúzások, öngyilkosságok és ellenvonatok kavarognak Irina Bikulina ártatlan, mégis felkavaróan buja, szenvedélyes alakja körül.

Az előadás érdekessége, hogy maga a hölgy sosem jelenik meg, mégis kutatják a kérdést, hogy ki vagy mi is a nő. Lehet, a nagy Ő, a meg nem kapott vagy éppen beteljesült szerelem, a tökéletességre való törekvés és a vágy is, ami után futunk. Hamarosan kiderül, hogy mi is lett a nővel, vagyis Irina Bikulinával, vagy a kérdés nem is ez?

Az előadásra a belépő 25 lejbe kerül. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük