Hirmondo

Megkezdik a vezetékcserét

Megkezdik a vezetékcserét

Hosszas egyeztetés után az Ady Endre utca víz- és csatornahálózatának a korszerűsítésére kiírt versenytárgyalást megnyerő cég visszatér Kézdivásárhelyre, és folytatja a munkálatot. Az utcában a következő időszakban torlódásokra lehet számítani.

Több ponton dolgozik a városháza, egyrészt önerőből végeznek munkálatokat, de a kiírásokat megnyerő cégek is korszerűsítenek.

Hirdetés
Hirdetés

A városháza emberei a Molnár Józsiás és Achim Andrást utcákat összekötő rövidítőnél új lámpatestet helyeztek ki, lefestették a kerítést, a járdát térkövekkel rakták ki, az Ady Endre és Kanta utcai hidak felújítás alatt állnak, biciklis és kiegészítő jelzőlámpával bővült a Dózsa György és Molnár Józsiás útkereszteződés, a Margaréta utcát előkészítik aszfaltozásra, ugyanakkor leaszfaltozták a Béke utcai garázsok előtti teret.

A napokban egy fontos munkálat kezdődik, a Hidrotrans cég hozzálát az Ady Endre utca víz-, esővíz- és szennyvíz hálózatának a lefektetéséhez. A városháza közleménye szerint a kivitelezés ezen fázisa a Kert utca és a város szentléleki kijárata között zajlik, amennyiben az utcában levő ingatlanok nincsenek rácsatlakoztatva az említett rendszerek valamelyikére, az igénylők most elindíthatják az engedélyeztetési folyamatot. Bővebb tájékoztatást a Polgármesteri Hivatal városrendészeti irodájában kaphatnak az érintettek.

Hozzászólások