Felhívás!

Van megoldás

Hogy mutassam ki a szeretetemet egy olyanak, aki folyton elutasít? – tesszük fel a kérdést nap mint nap. Nem tudom rá a választ, csupán állok értetlenül a dolgok előtt.

Manapság csak dobálóznak az emberek, át nem gondolt szavakat vágnak egymáshoz: „Kár volt összeházasodjunk, téged senki sem szeret, semmit nem teszel értem, makacs vagy, semmi nem jó neked.” Miért? Hová lett minden, a szép emlékek, ahogy együtt neveltük gyerekeinket, a kirándulásaink, vicces pillanataink? Hová lett az, amikor hazavártál a munkahelyemről? Hová lett a szerelmünk? Hová lett az, amit Isten házában megfogadtunk, hogy jóban-rosszban, betegségben, egészségben egymás mellett maradunk? Hová lett a hűség? Hová lettél te?

Hogy mutassam ki a szeretetemet egy olyannak, aki folyton elutasít? – tesszük fel a kérdést újra meg újra. Azt kérdezed, mégis hogyan lehet szeretni azt, aki folyton elutasít? Egyszerű a válasz: sehogy. Mert amíg benned nincs szeretet, hogy is adhatnál másnak. Nehéz dolog szeretni, meg kell tanulni, hogy mi is az a szeretet. Aki szeret, nem vár el semmit, nem igényli, hogy viszontszeressék; szeret akkor is, ha megérdemlik, de akkor is, ha nem. Isten is szeret bennünket, ha megyünk templomba – ha nem, sőt még akkor is szeret, ha megtagadjuk őt. Félünk a kereszttől, de csak addig, amíg Jézus meg nem változtatja mindannyiunk életét. Kiráz a hideg, amikor azt hallom, hogy valaki nem hisz Istenben, de attól szeretem, mert tudok szeretni.

Nem tudom, merre fajul ez a világ, hogy milyen lesz az én házasságom, viszont abban biztos vagyok, hogy Isten mindenre megoldás. Türelmes és megértő leszek, mert a jó Atyám is az velem, ha én megkapom tőle ezeket, miért sajnáljam mástól? Szeresd a férjed, szeresd a feleséged, hiszen nélküle nem lenne ilyen az életed. Isten rendelte melléd, így biztos vagyok benne, hogy csodálatos párod van.

Tamás Réka

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. július 8., 16:28
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Németből hoztunk tréleren egy mocsok Audi A4 Sline-t 1.9Tdi-it most beirattuk és kértem kedvenc rendszám kombinációt , hogy a szamarat ismerjék az uton is ne csak a Facebook on meg az Instán a csajok..218.000km van benne de lehet van 650.000 is de mindegy.. A lényeg az , hogy Kézdin az egész lány rám fog nézni aki még egy kenyeret sem tud sütni a konyhában..ez a XI század ( Tisztelet a kivétel).