Felhívás!

Munkatársakat keres a Háromszék Táncegyüttes

A 2019/2020-as évaddal kezdődően új munkatársakat, női és férfi táncost, ügyelőt, előadás-szervezőt, PR-titkárt és irodavezetőt alkalmaz a Háromszék Táncegyüttes.

Az említett munkakörök betöltésére lendületes, rugalmas, a tánc és a színház világa iránt elhivatott új kollégákat keres az intézmény.

Női és férfi táncos. Elvárások: néptánc szaktudás és nyitottság új mozgásformák elsajátítására, hiteles megjelenés, jó kiállás, jó állóképesség, plasztikusság, hibátlan ritmusérzék. A feladatkör betöltéséhez előnyt jelent a felsőfokú művészeti végzettség (nem kötelező, előnyt jelent a javadalmazásban). A munkavégzés helye elsősorban Sepsiszentgyörgy, de a gyakori turnék és kiszállások miatt elvárás a rugalmasság.

Ügyelő. Főbb feladatai: előadások technikai előkészítése és lebonyolítása, próbák felügyelete, színpadi személyzet (művészek és technikusok) koordinálása, technikai adatlapok, előadás-dossziék összeállítása, kapcsolattartás, egyeztetés más színpadok technikai feltételeiről (turnék, kiszállások esetében).

Előadás-szervező. Főbb feladatai: közönségszervezés, műsorterv összeállítása, sepsiszentgyörgyi előadások adminisztratív lebonyolítása, kiszállások, turnék tervezése, előkészítése és lebonyolítása, rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való közreműködés, kapcsolattartás.

Művészeti titkár. Főbb feladatai: művészi szövegírás és -fordítás, pályázati csomagok összeállítása, támogatások elszámolása, pályázat-figyelés, PR anyagok tartalmi összeállításában való közreműködés, rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való közreműködés, online felületek kezelése, kapcsolattartás, alapfokú titkári feladatok.

Irodavezető a Lajtha László Alapítványhoz.

Mindegyik állásra fényképes önéletrajz és motivációs levél beküldésével lehet jelentkezni a hte@hte.ro e-mail címre. Érdeklődni a 0728.085.095 (táncos, ügyelő munkakörök) és a 0720.069.974 (előadás-szervező, PR titkár, irodavezető munkakörök) telefonszámokon van lehetőség.

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 11.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.