Felhívás!

Hirdetni kell az igazságot

Nemtetszésüket fejezték ki a nemzet- és hazaellenes megnyilvánulásaikról hírhedt balliberális budapesti politikusok a labdarúgó-válogatott tagjainak 2021. június 8-án tanúsított magatartása miatt. A magyarságot mélyen sértő kijelentéseiről közismert Niedermüller Péter (DK), Erzsébetváros polgármestere például a közösségi oldalára kibiggyesztette, hogy „ma este jobb volt írnek lenni Budapesten”. Újabb hőzöngésük oka, hogy játékosaink nem voltak hajlandók fél térdre ereszkedni a Magyarország–Írország (0–0) felkészülési mérkőzés megkezdése előtt, amint azt ellenfeleik tették.

Labdarúgóink helyesen jártak el, ugyanis az általuk elutasított gesztus a Black Lives Matter (BLM), vagyis A Fekete Életek Számítanak mozgalom előtti tisztelgés kifejezése. Egy olyan törekvéssel való azonosulás tehát, amelynek képviselői a feketék egyenjogúságát hirdetik, miközben gyűlöletet szítanak a fehérek, illetve keresztények iránt, és erőszakra buzdítanak ellenük. Észak-amerikai, valamint nyugat-európai ténykedéseik sebesülteket és halottakat követelő utcai összecsapásokhoz, szobordöntögetésekhez, üzletek kifosztásához, középületek felgyújtásához, Bibliák elégetéséhez vezettek. Sokat elárul a valódi szándékukról, hogy tevékenységüket Soros György szervezetei pénzelik. Eszményképükre pedig egy közönséges, többrendbeli gazságot elkövető bűnöző, a rendőri intézkedés közben tanúsított magatartása miatt életét vesztő George Floyd személyében leltek.

Éppen ezért elszomorító, hogy társadalom-felforgató és romboló tevékenységük a magukat ellenzékinek nevező magyarországi politikusok soraiban követőkre talál. Az pedig fölöttébb aggasztó, hogy még mindig szép számmal akadnak híveik, akik szavazatukkal a Szent Koronának is otthont nyújtó Országházba, illetve az Országgyűlés padjaiba és a jobb sorsra érdemes magyar főváros bársonyszékeibe ültetik őket. De ugyanakkor tragikus is, mert a nemzet egy része esetében sikeresen véghezvitt, történelmi emlékezetvesztést is kiváltó agymosásra utal. Hiszen az országot egykor szétverő, a magyarságot megsemmisülés szélére sodró politikai kalandorok eszmei utódjainak a támogatása mással nem magyarázható. Újra bebizonyosodott tehát, hogy az igazságot nem csak feltárni kell, hanem hirdetni is. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.