Felhívás!

Bejelentettek egy videójátékot, amelyben Jézus Krisztus “bőrébe bújhatunk”

Bejelentettek egy videójátékot, amelyben Jézus Krisztus “bőrébe bújhatunk” Tudomány

Stílusosan pont karácsony előtt két és fél héttel jelentettek be egy olyan videójátékot, melyben Jézus Krisztust lehet majd irányítani.

Az I Am Jesus Christ a Steam online játékboltban bukkant fel nemrég, YouTube-ra pedig egy előzetest is közzétettek róla.

A videó alapján a játékmenet nem tűnik valami változatosnak: szinte csak olyan jelenetek vannak a felvételen, melyekben Isten gyermeke felemeli a kezeit, azok elkezdenek ragyogni, a képernyő jobb oldalán csökkenni kezd egy csík, a szemünk előtt pedig valamilyen csoda történik. Igazi klasszikusok követik egymás, visszaadjuk egy vak nő látását, halakat teremtünk egy vödörbe, a tengeren járva pedig hajót mentünk. Ezekről pedig aztán polaroid fotó kerül a Bibliába (?), Jézusnak pedig bónusz élete is lesz, ami ugyebár adja magát.

A játék leírása szerint egy nyílt világú, “realisztikus szimulátorról” van szó, melyben még a Sátán elleni küzdelem is “realisztikus”. Több mint 30 csoda áll majd rendelkezésünkre, a történet Jézus megkeresztelésétől a feltámadásáig fog majd tartani.

Az I Am Jesus Christ megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de könnyen elképzelhető, hogy a készítők karácsonyra időzítik a játék kiadását.

(IGN.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.