Felhívás!

Videóklipben népszerűsíti a COVID-19 elleni oltást a miniszterelnök

Videóklipben népszerűsíti a COVID-19 elleni oltást a miniszterelnök Románia

A COVID-19 elleni oltás előnyeit hangsúlyozza Florin Cîţu miniszterelnök egy csütörtökön bemutatott videóklipben, amely a kormányfő Facebook-oldalán jelent meg.

A kormány a Victoria-palotában indította a járvány legyőzését szolgáló oltásról tájékoztató kampányát.

Ez alkalomból Cîţu elmondta, a csütörtökön közzétett rövid filmecskét nem fogják a televízióban sugározni, csak a Facebook-oldalán látható. A klipben a miniszterelnök betér egy kávézóba, rendel egy kávét, majd leül egy asztalhoz, és a beoltottság előnyeiről kezd beszélni. “Mit tartalmaz az oltás? Normalitást. Hogy tudjak a barátaimmal kávézni itt, zárt térben. Hogy többé ne függjünk a maszktól, hogy aggodalom nélkül mehessünk koncertekre, napozni. De legfőképpen azt, hogy biztonságban lássam a családomat” – mondja a miniszterelnök a videóklipben, majd felteszi a kérdést a kormánykoalíció tagjainak: számukra mit tartalmaz az oltás?

A tájékoztató kampány keretében 11 videóklipet tesznek majd közzé, egy részük általános üzeneteket fog tartalmazni, de lesznek olyanok is, amelyek egy-egy bizonyos célközönségnek szólnak. Ezeket a klipeket a rádió- és tévécsatornák is közvetítik majd legalább hat hónapon keresztül.

A kampányt az UNICEF támogatja, a kormány költségvetését nem terheli – mondta Cîţu.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások