Hirdetés
Hirdetés

Több mint 17 kiló drogot próbált meg Magyarországról Romániába hozni három férfi

Több mint 17 kiló drogot próbált meg Magyarországról Romániába hozni három férfi Románia

17,6 kg kannabiszt és 354,3 gramm kokaint találtak a szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészei három férfi személygépkocsijában, akik a borsi határátkelőnél érkeztek Románia területére Magyarországról.

A három férfit a DIICOT Beszterce-Naszód megyei irodájába kísérték be. Az ügyészség bűnszövetkezet létrehozásával, kábítószer-kereskedelemmel, drogimporttal és -exporttal gyanúsítja őket.

A három férfit őrizetbe vették és kérik előzetes letartóztatásuk jóváhagyását a Beszterce-Naszód megyei törvényszéktől.

Hirdetés
Hirdetés

Az esetet követően a nyomozó hatóságok tíz házkutatást végeztek, amelyek során további kábítószer-adagokat fedeztek fel. Számítógépeket, laptopokat, mobiltelefonokat, készpénzt és három személygépkocsit is lefoglaltak, mert fennáll a gyanú, hogy ezek eszközökként szolgáltak a kábítószer-kereskedelemben.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. január 18., 12:44
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Igy nezne ki egy nagy fogas?! Hiszen 18 kilo kannabisz es 400 gr.kokain az semmi,ahhoz kepest akik tonnaszamra szallitjak a drogot,de ezeket senki nem fogja el,mert nem is akarja! Egyebkent a kannabisz negyon sok E.U.-s orszagban,hivatalosan megengedett es forgalmazott drog. A kokain pedig,az a milliomosok drogja. Hat ezzel en nem dicsekednek a sajtoban,gyerekek.Ez egyaltalan nem nagy fogas,sot pitianer fogas !!!