Felhívás!

Szeptembertől akár 70%-kal is csökkenhet a szolgáltatások ára a tengerparton

Szeptembertől akár 70%-kal is csökkenhet a szolgáltatások ára a tengerparton Románia

Szeptember elsejétől, a “Tengerpart mindenkinek” program elindításával akár 70%-kal is csökkenhet az üdülés ára a jelenlegihez (főszezon) képest a román tengerparton, jelentették be csütörtökön a Román Turisztikai Munkáltatók Szövetségének (FTPR) képviselői.

Jövő hónaptól kezdődően tehát már akár 36 lejért is lehet egy éjszakára szállást találni a tengerparti üdülőhelyek szállodáiban.

Az immár 39. kiadását megérő “Tengerpart mindenkinek” program szeptember elsejétől 30-áig tart. Ez idáig 42 tengerparti szálloda (kettő, három és négy csillagos) iratkozott fel a programra, ezek naponta megközelítőleg 3400 szálláshelyet biztosítanak a turistáknak.

Az eddigi foglalásokat figyelembe véve a szakemberek úgy vélik, hogy a szeptember elég zsúfolt hónapnak ígérkezik, azonban elmarad a 2019-ben regisztrált értékektől, fejtette ki Dragoş Răducan, az FPTR ügyvezető alelnöke, aki szerint az időjárás szeptember végéig kellemes lesz a tengerparton.

A legolcsóbb ajánlat szerint két személynek 72 lejt kell fizetnie egy éjszakára a szállásért (reggeli nélkül) egy két csillagos hotelben Saturn üdülőtelepen, ha legalább öt éjszakára szól a foglalás.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.