Felhívás!

Szakértő: az oltatlanok esetében 20-szor nagyobb az elhalálozás veszélye, mint a beoltottnál

Szakértő: az oltatlanok esetében 20-szor nagyobb az elhalálozás veszélye, mint a beoltottnál Románia

Az oltatlan személyeknél több mint húszszor nagyobb a Covid-19 okozta elhalálozás kockázata – tájékoztatott pénteken Florentina Furtunescu, az országos közegészségügyi intézet munkatársa.

Furtunescu a járványhelyzetről tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, október végén Romániában körülbelül 7 millió felnőtt ember volt beoltva, és körülbelül 9 millió oltatlan volt. Az oltottak közül 1264-en haltak meg, az oltatlanok közül 46.487-en. Ez azt jelenti, hogy egy oltatlan személy esetében 20-szor nagyobb a Covid miatti elhalálozás veszélye, mint egy beoltottnál.

Az orvosnő azt is hangsúlyozta, hogy az oltás véd a Covid-19 súlyos formái ellen, ezért nagyon fontos, hogy az emberek felvegyék a vakcinát.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. november 14., 13:41
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Az oltatlan vallaja a kovetkezmenyeket, egy bizonyos reszenek meg a halal megvaltast is jelent, nem kell tovabb hosszasan szenvedjen, elalszik orokre. Mint tudjuk, ep testben, ep lelek. Nem mindenkinek kotelezo, hogy 100 evig eljen, hiszen a termeszetben is a gyengebb, beteg allat, nem oregszik meg, mert felfalja az erosebb. Az allam nem kell nyugdijt fizessen, kisebb lesz a szennyezodes, a forgalom, az energia fogyasztas, csokken a meleghaz hatast okozo gazak kibocsatasa, aki tovabb el annak no az eletminosege. Es 10-50 ev mulva kiderul, hogy ki dontott jol, hiszen az gyerekkorom ota az eletvitel nagyon megvaltozott, negativ iranyban.

  • User
   Dátum: 2021. november 15., 9:50
   ÉRTÉKELÉS: 8

   Ha azt a következményt vállalnák, hogy minden felhajtás nélkül elindulnak szép csendesen a “poroson”, azt mondanám, szívük joga. Csak hát nem erről van szó…Ezek az emberek mentőt hívnak – jellemzően későn – óbégatnak az intenzíven, lefárasztják a személyzetet, falják az oxigént és a gyógyszert…és mindezt kinek a pénzén? Szerinted melyik a több, a várható nyugdíja, vagy a kezelése?

   Amúgy is, öngyilkosságra vannak jobb módszerek is, a lassú fulladást, szervleállást nem tartanám annyira vonzónak…

  • User
   Dátum: 2021. november 15., 11:22
   ÉRTÉKELÉS: 3

   A nàcik is ezzel érveltek az eugenizmus jegyében. Csak az egészségeseknek, fizikailag tökéleteseknek van létjogosultságuk, a többitől meg kell szabadulni. Csak hát mi keresztény társadalom lennénk, az állati szintről is emberi szintre “emelkedtünk”, ezért gondoskodunk a gyengékről, betegekről, öregekről, idiótákról. Azonkívül, a közös kasszába is ezért fizetünk havonta nem kevés pénzt, hogy baj esetén mindenki hozzáférjen az ellátáshoz. Az oltatlanok nem vállalnak semmiféle következményt vagy felelősséget senkiért, önmagukért sem, szeretteikért sem. Semmiféle tudományos érv nem hat rájuk, ezért lesz hamarosan kötelező az oltás világszerte.

   • User
    Dátum: 2021. november 15., 14:25
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Ezek szerint a terhes nők szűrővizsgálatai és a terhességmegszakitás amikor felfedeznek valami nagyobb rendelleneséget az is egy náci érv?
    A gond ott van, hogy egyre több orvosság nem gyógyit meg, hanem csak a tűnetet kezeli, és ezzel függővé teszik az embert.
    Először egy védőoltás volt, most már a harmadikot is beszurták, és a kanyar útán már várakozik a negyedik, ötödik stb. A mai gyógyászat és gyógyszeripar, túl van értékelve és nem utolsósorban egy ÓRIÁSI ÜZLET.
    Tehát nem csoda, hogy ennyire alacsony szinten biznak az emberek a védőoltasban.
    És ott van a sok ismerős, akik korházi kezelés nélkül kigyogyultak, meg a tulsó oldalon a sok elhalálozott, akiknek még voltak több “társbetegségei” is.
    Jó ez az idézet “Ép testben, ép lélék”

    • User
     Dátum: 2021. november 15., 15:37
     ÉRTÉKELÉS: 8

     Ha haragszik a gyógyszergyártókra, ne szedje a gyógyszereket, amelyek csak a tüneteket kezelik. Valahogy ezekkel az oltásokkal, tüneti kezelésekkel elértük, hogy a várható élettartam nagyon megnövekedjen. Van ahol még mindig 50 év körül van…
     Igen, van amit csak tünetileg tudnak kezelni van olyan gyógyszer, mely nem gyógyít, csak segít jobban élni. Na, az oltások pont nem ilyen típusúak, ezért az egyik legjobb dolog a világon, mivel MEGELŐZI a betegséget (vagy annak a súlyos formáját). A megelőzés viszont errefelé nagyon nem megy. Lásd cigarettázás, italozás, zsír- és cukor zabálása, HPV oltás elutasítása…

     • User
      Dátum: 2021. november 15., 22:08
      ÉRTÉKELÉS: 7

      A szekely ember eves elott, fellhajt egy pohar szilvapalinkat, hogy hozza meg az etvagyat, majd ezt elnyomtasa szalonaval es piros hagymaval…..es 50 evesen szivrohamot kap es meglatogatja az oseit.

    • User
     Dátum: 2021. november 16., 10:43
     ÉRTÉKELÉS: 6

     A szűrővizsgálatok és terhességmegszakítás a megelőzéshez tartoznak, akárcsak a védőoltás. Te a gyengéknek, betegeknek, öregeknek nem nyújtanál segítséget, haljanak meg, mert így neked több fog jutni az államkasszából, jobb lesz az életed. Hányingert keltő az érvelésed. Ép testben ép lélek? Te vagy az ékes bizonyítéka annak, hogy az ép test nem jelent mindig ép lelket.
     A legtöbb társbetegséggel el lehet még élni 10-20-25 évet, akár egy egész életet is le lehet így élni, de szerinted az ilyenekért nem kár, hogy vírusfertőzésben halnak meg, amit védőoltással meg lehetne előzni.
     Sajnos, az ilyen emberek közül kerülnek ki az oltásellenesek.

 • User
  Dátum: 2021. november 16., 15:23
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Koztudott dolog, hogy ha valamit koteleznek illetve tiltanak mindig lesznek olyan szemelyek akik az ellenkezojet csinaljak. A megelozeshez tartozik meg nagyon sok dolog, de valahogy az emberek nagy resze azokat megprobaljak megkerulni, elhanyagolni es van aki hamarabb ebred fel, van aki kesobb.