Felhívás!

Saját készítésű ékszereket árul egy 11 éves lány a tengerparton, hogy megmentse beteg kutyáját

Saját készítésű ékszereket árul egy 11 éves lány a tengerparton, hogy megmentse beteg kutyáját Románia

Egy 11 éves kislány ékszereket készít és árul minden este Vama Vechén. Tiara pénzt gyűjt Honey-nak, a kutyusának, aki bénult hátsó lábakkal született.

A műtét 10.000 lejbe kerül, és Tiara a nyár folyamán már mintegy 6000 lejt gyűjtött össze az ékszerei eladásából.

Tiarát Oana Zamfir újságíró fedezte fel, aki a közösségi médiában tette közzé történetét. A kislánynak néhány óra alatt sikerült összegyűjtenie a kiskutya műtétjéhez szükséges pénzt.

Tiara tavaly talált rá az anyja által elhagyott, hátsó lábaira lebénult kiskutyára, és elhatározta, hogy segíteni fog rajta.

“Pénzt gyűjtök Honey műtétjére, aki 2020. október 30-án született, édesanyja és testvérei elutasították. Az anyja nem engedi szopni, ezért öt hónapig fecskendővel adtam neki tejet” – mesélte a lány.

Tiara elkezdett ékszereket készíteni és árulni. Kis bódéjában medálokat, nyakláncokat, karkötőket és kulcstartókat árul.

“Tíz hónapja csinálom ezt. Eleinte nehéz volt, mert nem értettem a folyamatot. Többszöri próbálkozás után végül sikerrel jártam” – mesélte.

Az emberek szerint csodálatos, amit Tiara csinál, és nagyra értékelik, hogy ennyi idősen ilyen dicséretes kezdeményezéssel rukkolt elő.

Tiara azt mondja, hogy folytatni fogja az ékszerkészítést, a megkeresett pénzt pedig állatai ellátására fogja fordítani.

“Szeretnék köszönetet mondani – tegnap váratlanul nagy összeget gyűjtöttem össze, több mint 10.000 lejt, és garantálom, hogy az összes pénzt az állataim és Honey tartására fordítom”.

Tiara legnagyobb álma, hogy állatorvos legyen, és minden rászoruló állatnak segíthessen.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. augusztus 10., 9:34
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Bravo!!!!Remelem az alma valora vallik.Nagy szukseg van igaz szivu allatorvosokra akiknek a hivatasukat nem a penz motivalja hanem az allatok iranti szeretet,a segiteni akaras,hiszen tudjuk,hogy ok nem tudnak beszelni,panaszkodni,hogy hol faj vagy,azert mert eheznek vagy faznak.Sok sikert kivanok a mutethez es ugyanugy az alma valora vallasahoz is.