Felhívás!

Nevének bitorlása miatt rendőrségi feljelentést tesz az USR-PLUS szövetség

Nevének bitorlása miatt rendőrségi feljelentést tesz az USR-PLUS szövetség Románia

Rendőrségi feljelentést tesz a USR-PLUS 2020 szövetség névbitorlás miatt. Kolozsváron ugyanis olyan szórólapok jelentek meg az USR-PLUS 2020 arculati elemeivel, amelyek szerint a román állampolgárok 92 százaléka esetében kötelezővé kéne tenni az abortuszt.

A USR-PLUS 2020 szövetség a közösségi hálón hívta fel a figyelmet, hogy Kolozsváron a politikai szövetség logójával ellátott szórólapokat terjesztenek, a következő szöveggel: “Az abortusz kötelező kell hogy legyen mindazon családok esetében, akik nem érik el az átlagjövedelmet, akik nem tudják biztosítani a gyermek megfelelő nevelését és táplálását, vagy ahol a gyermeket nevelő pár egyik tagjának sincs munkahelye.”

A USR-PLUS 2020 szövetség figyelmeztet, hogy a szórólapokat nem ők adták ki, valaki jogtalanul bitorolja az alakulat arculatát és nevét. Névbitorlás miatt feljelentést tesznek a rendőrségen – közölték.

Tájékoztatásuk szerint egyelőre Kolozsváron és két Kolozs megyei községben bukkantak a hamis szórólapokra, de kérik szimpatizánsaikat, hogy amennyiben ezek máshol is megjelennének, azonnal értesítsék a szövetség képviselőit. “Fel kell készülnünk a harcra olyan ellenfelekkel, akik a jelek szerint minden határt átlépnek, hogy akadályt gördítsenek elénk” – olvasható a politikai szövetség üzenetében, amely arra is figyelmeztet, hogy az elkövetők a lakosság postaládáiba is eljuttatták a hamis tartalmú szórólapokat.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. április 17., 14:51
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Lehet vki arra utalt, h abortusz legyen, h szabaduljunk az ilyen csolos alakoktól! Még pár éve a Vadim csicskája volt, majd techno krata…..anyaszomorító torzonborz!, magyargyülölő, gyerektelen haszonleső mint a többi!😂