Felhívás!

Megszavazta a képviselőház az “erdő-DNA” létrehozásáról szóló tervezetet

Megszavazta a képviselőház az “erdő-DNA” létrehozásáról szóló tervezetet Románia

Első házként jóváhagyta szerdán a képviselőház a környezet elleni bűncselekmények kivizsgálásával foglalkozó igazgatóság megszervezéséről és működéséről szóló törvényjavaslatot.

A tervezet értelmében az új szerv a legfőbb ügyészség alárendeltségében működik, és egy főügyész vezeti.

Az igazgatóság alkalmazásában álló ügyészek munkáját bűnügyi rendőrök segítik majd, akiknek az áthelyezését a belügyminiszter rendeli el az új struktúra főügyészének igénylésére, hat évre, háromévenkénti meghosszabbítási lehetőséggel.

A tervezetet 200 képviselő támogatta, négyen ellenezték, 107-en tartózkodtak a voksoláskor.

A javaslatról a szenátus szavaz majd döntő házként.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. május 13., 19:47
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Most, mikor mar nincsen erdo?! Igaz, meg most sem tul keso eloszedni azokat akik reszt vettek a kiirtasaban, es elkobozni minden vagyonukat, meg kotelezni oket, hogy annyi erdot ultessenek vissza sajat penzukon, amennyit kivagtak ! En a politikusokkal (peldaul Gheorghe Flutur ,Sucseava-i szenator es a hozza hasonlokkal kezdenem. Az UDMR-bol is vannak elegen, hozza hasonlok !), a polgarmesterekkel, a rendorfonokokkel es a falusi “sef de post”-okkal kezdenem, aztan folytatnam a gater tulajdonosokkal, de a Schweighoffert sem hagynam ki a nyomozasbol, mely idokozben nevet valtoztatott !