Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megölték, kirabolták, majd a sínekre helyezték a holttestét

Megölték, kirabolták, majd a sínekre helyezték a holttestét Románia

Őrizetbe vettek csütörtökön két gyergyószentmiklósi fiatalt, akiket azzal gyanúsít a rendőrség, hogy november 4-én megkéseltek és kiraboltak egy idősebb férfit. A holttestet a gyilkosságot követően a vasúti sínekre tették, így próbálták meg balesetként beállítani az áldozatuk halálát – számol be a Maszol.

Hirdetés
Hirdetés

A Hargita megyei rendőrség pénteki tájékoztatása szerint a gyanúsítottak az 53 éves áldozatot feltételezhetően többször megszúrták, majd elvették értékeit, ezt követően a sínekre helyezték. A férfit gyakorlatilag kettévágta egy arra elhaladó vonat, a törvényszéki vizsgálat azonban azt állapította meg, hogy halálát nem az őt elgázoló szerelvény okozta. A nyomozóhatóságok szerint mindössze harminc lej készpénzt, egy csomag cigarettát és egy mobiltelefont zsákmányoltak az elkövetők.

Az 17 és 19 éves gyanúsítottakat pénteken állítják elő a bíróságon, és kérni fogják harminc napos előzetes letartóztatásba vételüket rablógyilkosság és hullagyalázás vádjával.

(Maszol)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. november 15., 16:28
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Ilyen kölyköket többet nem kell visszaengedni a társadalomba! Hasonló duhajokat lehet látni nap mint nap Kézdi környékén is! Ajánlom a rendőrség figyelmébe naponta az iskolák környékét, kocsmákat és du a Józsiás parkot! Naponta akadna olyan fogás akikből idővel gyilkosok válnak ki!!!

  • User
   Dátum: 2019. november 15., 17:25
   ÉRTÉKELÉS: -2

   Most amiért esetleg az iskolás gyerek a Molnár Józsiás parkban várja a buszt amivel hazamegy azért ő a közeljövőben gyilkos lesz? Vagy azért mert az iskolája környékén tartozkodik? Na ne vicceljen már.