Felhívás!

Meghalt a kórházban az a tízéves Brassó megyei gyerek, aki megpróbálta felakasztani magát

Meghalt a kórházban az a tízéves Brassó megyei gyerek, aki megpróbálta felakasztani magát Románia

Öt nap után szombaton meghalt a kórházban az a tízéves zajzoni (Zizin) gyerek, aki megpróbálta felakasztani magát, mert a nagyanyja iskolába küldte.

“Az orvosok mindent megtettek az életéért, de hiábavalónak bizonyultak erőfeszítéseik” – nyilatkozta Andrei Kadas, a Brassó megyei tanács egészségügyi bizottságának elnöke.

A nyomozás szerint a gyerek a nagymamájával volt otthon, aki felszólította, hogy menjen iskolába. A gyerek ezt megtagadta, és miután a nagyanyja kilépett egy közeli élelmiszerüzletbe, a kiskorú a lakáshoz tartozó egyik melléképületben megpróbálta felakasztani magát. A kiskorút a nagyanyja találta meg, aki riasztotta a hatóságokat. A gyereket kórházba szállították.

A hatóságok bűnügyi eljárást indítottak az ügyben.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 17., 7:19
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Erdekes modon a Brasso-i menyei korhazba mindenki meghal aki fiatalon kerul oda be.Ezt a korhazat nem artana tuzetesen felulvizsgalni,ha lennenek szervek ebben az orszagban, akik nem osszejatszanak az ottani gyilkosokkal, hanem valoban kivizsgalnak,hogy mi is megy ott vegbe valojaban.Es nem csak ezt az esetet, hanem visszamenoleg az osszes gyanus esetet, melyben fiatalok haltak meg ebben a korhaznak nem nevezheto halalgyarban!