Felhívás!

Ludovic Orban: az országot “műveletlenek és tolvajok” vezetik

Ludovic Orban: az országot “műveletlenek és tolvajok” vezetik Románia

Felsorakozunk a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és Románia zászlaja alá egy olyan ellenséggel szemben, amely csúfot űzött az országból – jelentette ki vasárnap Konstancán a PNL elnöke, aki a párt európai parlamenti jelöltjeivel együtt a délkeleti régió választottjaival, a párt tagjaival és szimpatizánsaival találkozott.

“Ma csatába indulunk, amely csak a PNL és Románia győzelmével érhet véget. Azért jöttünk, hogy felsorakozunk a Nemzeti Liberális Párt és Románia zászlaja alá egy olyan ellenséggel szemben, amely csúfot űzött az országból, s amely a tengerszint alá süllyesztette Romániát” – hangoztatta Orban.

A liberális pártelnök úgy fogalmazott, hogy “elege van abból”, hogy az országot “műveletlenek és tolvajok” vezetik, olyan “politikai kalandorok”, akik nevetségessé teszik Európában, akik “elbolondították a szegény emberek eszét” annyira, hogy ezek nem látják a romániai valóságot.

Megjegyezte: eljött az idő, hogy a PNL átvegye a hatalmat és a fejlődés felé vezesse Romániát. Azt mondta: korrupciómentes egészségügyet akar, ahol a megelőzésen van a hangsúly, egy olyan országot, ahol többen vállalkoznak, mert mindenkinek, aki jobb szolgáltatásokat akar nyújtani “partnerei lesznek az önkormányzatok és a kormány”, s ahol az önkormányzatok ’tiszta és átlátható’ kritériumok szerint részesülnek támogatásban.

A PNL elnöke felszólította a polgárokat, hogy május 26-án “szabadítsák fel” az országot.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. április 15., 22:58
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Pnl 😂 az a majom rar es bogdán a művelt?! Hol művelődött?! 1esek az utcán/maidan, mások mint ő vagy ti az I realitatea műsoraiban! Ügyesek vagytok! Csákánnyal csapnálak le mert értetek a golyó kár!🤣😥