Felhívás!

Liviu Dragnea szerint már több mint 80 ezer tagja van az általa támogatott pártnak

Liviu Dragnea szerint már több mint 80 ezer tagja van az általa támogatott pártnak Románia

Liviu Dragnea volt szociáldemokrata pártelnök szerint már több mint 80 ezer tagja van a Szövetség a Hazáért nevet viselő pártnak, amelyet teljes támogatásáról biztosított, de jómaga még nem tagja.

Az új alakulat létrehozását kezdeményező Codrin Ştefănescutól származó információkra hivatkozva Dragnea azt nyilatkozta csütörtök este a B1 televíziónak, hogy már megalakult 35 megyei szervezet, és több mint 80 ezren csatlakoztak a párthoz.

Hozzátette, a politikai formáció szépen gyarapodott a megalapításának bejelentése óta eltelt két hétben, bár napokig nem működött a honlapja, miután ismeretlenek több ízben is megpróbálták feltörni.

Jómaga még nem tagja az alakulatnak – vallotta be -, de minden erejével és tudásával támogatni fogja, mert ebben a pártban látja az egyetlen esélyt Románia újjászületésére.

Dragnea szerint Romániát már több mint két éve külső erők tervei szerint irányítják. “Az ország a gyávaság és a hozzá nem értés spiráljában rekedt, ami a gazdaság és a társadalom folyamatos leépülését okozza. Ez a párt, be kell vallanom, kellemesen meglepett engem” – fogalmazott.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások