Hirdetés
Hirdetés

Különrepülőt venne Dăncilă

Különrepülőt venne Dăncilă Románia

Az ország közjogi méltóságait hivatalos külföldi kiszállásokra szállító különrepülőgépet vásárolna Viorica Dăncilă miniszterelnök.

A kormányfő egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen azt mondta, szüksége lenne az országnak egy ilyen különgépre, ezért egyeztetni fog a szállításügyi, valamint a védelmi miniszterrel, hogy különítsenek el alapokat erre a célra.

Hirdetés
Hirdetés

A sajtóbeszégtetésen a miniszterelnök azt is elmondta, abban az esetben hajlandó tárgyalni amnesztiáról és közkegyelemről szóló sürgősségi rendeletről, ha a jogszabályt felvállalja az igazságügyi miniszter. Nyomatékosította, ez idáig nem terjesztettek elé amnesztiáról és közkegyelemről szóló sürgősségirendelet-tervezetet.

A tárcavezető legutóbb december 19-én nyilatkozott a téma kapcsán. Akkor azt mondta, az országnak és polgárainak számos megoldásra váró problémájuk van, “nem amnesztiából és közkegyelemből áll a világ, hogy ahányszor csak találkozunk, erről beszéljek”.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 29., 10:26
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Inkább különnyelvtanórákat kellene vegyen Dancila de sürgősen,méghogy repülőgépet ! Rollert az őnagyságának meg egy román grammatika tankönyvet !