Hirdetés
Hirdetés

Kilépett a PNL szenátusi frakciójából Adrian Oros ügyvivő mezőgazdasági miniszter

Kilépett a PNL szenátusi frakciójából Adrian Oros ügyvivő mezőgazdasági miniszter Románia

Kilépett pénteken a Nemzeti Liberális Párt (PNL) parlamenti frakciójából Adrian Oros szenátor, ügyvivő mezőgazdasági miniszter.

Hirdetés
Hirdetés

“Úgy döntöttem, kilépek a PNL szenátusi frakciójából! A ‘győztes csapat’ sajnos néhány hét alatt a PNL-t a legtiszteletreméltóbb román pártból a leggyűlöltebb és legelszigeteltebb párttá változtatta. A liberális Orbán-kormánynak sikerült olyan nehéz időszakon keresztülvinnie az országot, amilyennel Románia az utóbbi időben nem szembesült. És nagyon jól csinálta” – indokolja döntését Oros Facebook-bejegyzésében.

Hozzátette: tavaly arról beszéltek, hogy jobboldali koalíciót kell létrehozni Románia fejlesztése érdekében. Stabilitást, szakmaiságot, tisztességességet, jóakaratot, komolyságot ígértek. Az utóbbi időben azonban nem tudja megmagyarázni a bennük eddig bízó embereknek a Nemzeti Liberális Pártot megkaparintók teljesen aberrált viselkedését.

“Szilárd meggyőződésem, hogy az egyetlen reális és tisztességes megoldás az ország politikai, egészségügyi és gazdasági válságának kezelésére a koalíció és a Ludovic Orban vezette kormány helyreállítása. Továbbra is elkötelezett vagyok az általam vallott értékek, Ludovic Orban liberális csapata mellett. Ő az egyetlen hiteles liberális vezető, aki köré építhetünk, nem pedig rombolunk, amint azt a PNL jelenlegi vezetése teszi” – írja Adrian Oros.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük