Felhívás!

Kelemen: a választáson való részvétel nem jelent nagyobb kockázatot, mint egy kenyérvásárlás

Kelemen: a választáson való részvétel nem jelent nagyobb kockázatot, mint egy kenyérvásárlás Románia

A választáson való részvétel nem jelent nagyobb kockázatot, mint egy kenyérvásárlás, vagy mint meginni egy sört – hangoztatta szombaton egy Szatmárnémetiben tartott sajtóértekezleten Kelemen Hunor, az RMDSZ szövetségi elnöke.

“Ha betartod a szabályokat, akkor az alatt az öt-hat perc alatt, amíg a szavazóhelyiségben tartózkodsz, nem fertőződsz meg” – vélekedett Kelemen.

Úgy értékelte: mióta kitört a világjárvány, az országban “káosz” van, de a szövetség polgármesterei “fenntartják a rendet” saját településeikben.

Hangsúlyozta: a romániai parlamenti választások után politikai stabilitásra van szükség, hogy európai források lehívásával projekteket lehessen megvalósítani. Emlékeztetett: az elmúlt nyolc esztendőben tíz kormány váltotta egymást Romániában, és ha ez így megy tovább, akkor ‘hiába áll rendelkezésre nyolcvanmilliárd euró’, nem fogjuk tudni hasznosítani.

Kelemen Hunor részt vett szombaton Szatmárnémetiben a szövetség jelöltjeinek, Pataki Csabának és Kereskényi Gábornak kampányrendezvényén, akik a megyeitanács-elnöki, illetve a polgármesteri székért indulnak a szeptember 27-ei helyhatósági választásokon.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. szeptember 21., 15:17
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Ne legyenek tele hócipősök, menjenek el s pecsételjék le azt büdös lapot, mert a pecsételetlen lapot bárki helyett be lehet dobni. Jusson be már valami ebből az üzenetből, a hőzöngők felfuvalkodott buta hájfejébe.

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 21., 9:30
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Jobb lenne kevesebbet politizálni és többet tenni az erdélyi magyarság érdekébe!! Nem a magyar gyűlölő liberálisokkal illene szövetkezni,hanem minden magyart kell egy akolba fogni,mert egységben az erő!Minket 3 szívre szaggattatok,és szövetkeztek idegen fejgyűlőlökkel .

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 21., 10:03
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Diletánsokból összeverődött, erkölcstelen figura Pescula egész csapata, önimádó fejével az élen. A munkásemberek jóhiszemű naivitására építették az egész hazudozó, populista kampányukat. Lesz munkahely, hogyne lenne, pár darab biztosan, hiszen a tanácsosi listájukon több mint fele munkanélküli, azoknak kell majd valami. Mennyi munkahely és fizetésemelés lesz a többi félrevezetett munkásnak? Kb. annyi mint annak idején a Rácz Karcsi polgármester teremtette, kiemelt fizetésű 800 munkahely!

  • User
   Dátum: 2020. szeptember 21., 20:01
   ÉRTÉKELÉS: 3

   Ha nem kell sőr adnak egy 50 banis golyóstollat tulipánnal!De lehet ,hogy a paszta már kifogyott belőle vagy már alig van benne…úgy mint az udemere a román politikába.

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 21., 17:59
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Hozzátenném a főcimhez, hogy…sőt még jobban mehet bárki szavazni, akár lázason is, de a nagy üzletekbe már nem mehet be senki, akinek hőemelkedése van…elgondolkodtató