Felhívás!

Kárpótolja a Csíki Sör a múlt hétvégi rendezvényre be nem jutott nyerteseit

Kárpótolja a Csíki Sör a múlt hétvégi rendezvényre be nem jutott nyerteseit Románia

Péntek délben a Csíki Sör a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amely szerint kárpótolni fognak minden olyan személyt, aki nem jutott be a szeptember 28-án tartott, nagyszabású kampányzáró rendezvényre, és ezáltal nem tudta nyereményre váltani a nyertes sörös kupakját.

Mint arról mi is beszámoltunk tömegek, egyes becslések szerint tízezrek rekedtek kívül a Csíki Sör nyereményjátékát lezáró rendezvényről, melynek a gyár csíkszentsimoni telephelye adott otthont.

Hétfőn a sörmanufaktúra azt üzente Facebook-oldalán a rendezvényre be nem jutott nyerteseknek, hogy őrizzék meg nyertes kupakjaikat, mert kárpótolni fogják őket. Ennek részleteit péntek délben tették közzé.

A Csíki Sör közlése alapján azok számára, akik kimaradtak a rendezvényről, de még megvan a nyertes kupakjuk vagy az urnákba be nem dobott két részes tombolájuk, egy speciális csomagot biztosítanak. A csomag magában foglal egy ingyenes gyárlátogatást korlátlan sörfogyasztással, cipóban sült csülökkel és tombolával. A tombolán résztvevők között kisorsolnak három darab életre szóló Csiki Sör bérletet, amely a nyertesek számára életük végéig minden napra biztosít egy üveg Csíki Sört, ugyanakkor 10 szerencsés személy egy évre szóló sörbérlettel lesz gazdagabb.

A 2020. augusztus 1-ig tartó akcióban való részvételhez egy rövid bejelentkező levelet kell küldeni névvel, telefonszámmal, a csoport létszámával, és a látogatás kívánt időpontjával a sörgyár email címére, legkésőbb 2019. október 31-ig.

Az akció részletei megtalálhatók a Csík Sör Facebook-oldalán.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.