Felhívás!

Johannis: vasárnap este tudni fogjuk, hogy az Európa melleti, vagy elleni Románia győzött-e

Johannis: vasárnap este tudni fogjuk, hogy az Európa melleti, vagy elleni Románia győzött-e Románia

Vasárnap este, az európai parlamenti választások lezajlása után tudni fogjuk, hogy “az európai Románia, vagy az Európa ellenes Románia győzött-e”, jelentette ki Klaus Johannis államelnök csütörtökön Kolozsváron.

Az államelnök rámutatott, azért járja az országot, hogy bátorítsa a lakosságot, járuljanak az urnák elé vasárnap és szavazzanak mind az EP-választásokon, mind a referendumon.

“Vasárnap este tudni fogom, hogy a romániaiak elhitték-e azt, amit én, vagy a referendumomat támogató pártok mondtak nekik. Mert nem mindenki támogatja. Egyesek bojkottálják. Nem szeretek előrejelzésekbe bocsátkozni, azonban az igazság az, hogy a választások tétje óriási, és vasárnap este megtudjuk, hogy az európai Románia, vagy az Európa ellenes Románia győzött-e” – válaszolta Johannis arra a kérdésre, hogy szerinte milyen lesz a részvételi arány a választásokon.

Klaus Johannis államelnök csütörtökön Kolozsvárra látogatott, ahol az észak-nyugati fejlesztési régió önkormányzatainak képviselőivel találkozott, majd Emil Boc polgármesterrel tartott megbeszélést, és végül részt vett az “EU.RO – Egy nyitott párbeszéd Európáról” című könyve bemutatóján, amelyet a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen tartottak.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.