Felhívás!

Johannis: alapvető a nagy számú részvétel az urnáknál ahhoz, hogy egy PSD nélküli Romániánk legyen

Johannis: alapvető a nagy számú részvétel az urnáknál ahhoz, hogy egy PSD nélküli Romániánk legyen Románia

Az igazi változás Romániában az állampolgárok voksa révén fog bekövetkezni, akik hisznek “a demokráciában, szabadságban, jogállamban, európai értékekben, korszerűsítésben és normalitásban”, üzente szombaton Klaus Johannis államelnök Facebook-bejegyzésében.

“Az államelnöki választások tétje nagyon nagy – az urnák előtti nagyszámú részvétel alapvetően fontos ahhoz, hogy az elmúlt 30 évben először egy PSD nélküli Romániánk legyen. Ez pedig győzelmet jelentene egy változásra, egy új kezdésre vágyó társadalom számára, amely egy normális és korrekt Romániát akar” – írta az újabb mandátumért versenybe szálló államfő.

Kifejtette ugyanakkor, hogy államelnökként minden demokratikus és alkotmányos eszközt felhasznált annak érdekében, hogy a Szociáldemokrata Pártot (PSD) “leállítsa”.

“Közbelépéseimmel, az önök folyamatos közreműködésével és a május 26-án adott vokssal sikerült megtartani Romániát az európai úton, a demokrácia útján. Együtt megtettük az első lépését annak a változásnak, amelynek folytatódnia kell. Csak a választásokon való nagyszámú részvétel nyomán tudunk eljutni a következő szintre, amelyben egy új, Európa-párti többséget építhetünk fel, amely valós jólétet képes hozni az embereknek, és amellyel újraindíthatjuk Romániát. Együtt egy normális Romániáért!” – üzente még Klaus Johannis.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 14., 13:29
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Igy , ahogy vagytok, kivetel nelkul , az egesz bagazs , nem vagytok egyebek mint a koncert vicsorgo falka! Tettek helyett az igergetesek, nagy szolamok , az egymasra mutogatas bajnokai. Az egyszeru halando is tudja , hogy a kovetkezo kormany szlogenje az lesz , hogy ok igazan mindent megtennenek de az allamkassza ures az elozo kormany jovoltabol. 30 eve ugyanaz a forgatokonyv. Valaki meg remenykedik??