Felhívás!

Iordache: nincs különbség az állami, illetve a magánkórházakban nyújtott kezelés között

Iordache: nincs különbség az állami, illetve a magánkórházakban nyújtott kezelés között Románia

Florin Iordache képviselőházi alelnök szerint semmi különbség nincs aközött, ahogyan a betegeket kezelik az állami, illetve a magánkórházakban, és “nem a világ vége” az, hogy Liviu Dragnea szociáldemokrata elnök egy magánklinikán kezelteti magát, tekintve, hogy “az esett a legközelebb”.

“Dragnea elnök úr ezt a bizonyos kórházat választotta. Semmi különbség nincs aközött, ahogyan a betegeket kezelik az állami, illetve a magánkórházakban. Nem hiszem, hogy a világ vége az, ha egy sürgősségi beutalás esetén, ahogyan az ő esetében is történt, a legközelebbi kórházat választotta” – fejtette ki Iordache szerdán.

Arra az újságírói kérdésre, hogy mikor volt utoljára egy állami kórházban, Iordache azt válaszolta, múlt évben műtötték meg egy állami intézményben és a körülmények több mint kielégítőek voltak.

Rámutatott, nőttek a fizetések az egészségügyi rendszerben, új kórházi osztályok épültek és korszerűsítették a felszereléseket, és mindez azt bizonyítja, hogy “a kormány számára prioritást élvezett és élvez az egészségügy”.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások