Felhívás!

Iohannis üzenete a tanulóknak: mindegyikőtöknek lehetősége lesz most szuperhősnek lenni

Iohannis üzenete a tanulóknak: mindegyikőtöknek lehetősége lesz most szuperhősnek lenni Románia

Klaus Iohannis államelnök a járványügyi óvintézkedések betartásának fontosságát hangsúlyozza hétfői, a tanévkezdésre megfogalmazott üzenetében.

“Kedves tanulók, bár ma a megszokottól eltérő körülmények között és módon kezdjük az iskolát, az iskolába való visszatérés lelkesültsége, türelmetlensége és öröme változatlan. Olyan helyzetben vagyunk mindannyian, amiről hónapokkal ezelőtt azt mondtuk volna, hogy csak filmekben, vagy könyvekben létezik. Egészen addig, amíg sikerül legyőznünk a vírust, amely mindannyiunk életvitelét megváltoztatta, az iskolában be kell tartanotok egy sor rendkívüli intézkedést a saját és szeretteitek egészségének megóvása érdekében. Mindegyikőtöknek lehetősége lesz most szuperhősnek lenni, aki akkor, amikor védőmaszkot visel, gyakran kezet mos és hallgat a tanítók és tanárok tanácsaira, óvja szüleit és nagyszüleit a megbetegedés kockázatától. Én nagyon bízom bennetek” – fejtette ki Iohannis videóüzenetében.

Az államelnök azt üzente ugyanakkor a pedagógusoknak, hogy az idei tanévben ‘rendkívül nehéz’ küldetésük lesz, és alkalmazkodniuk kell a váratlan helyzetekhez, emiatt “sok türelemre, rugalmasságra és energiára lesz szükségük”, de meg van győződve arról, hogy sikerrel eleget tesznek küldetésüknek.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások