Felhívás!

Hétfőn indul a Dan Tanasă elleni aláírásgyűjtés

Hétfőn indul a Dan Tanasă elleni aláírásgyűjtés Románia

Február 11-től a Magyar Polgári Párt (MPP) minden irodájában lehetőség lesz arra, hogy a lakosság aláírásával támogassa a Magyar Polgári Párt által az ügyészségre benyújtott, Dan Tanasă elleni panaszt – számol be a Marosvásárhelyi Rádió.

A szóban forgó nyomtatványt az MPP megyei, helyi szervezeteinek irodáin kívül minden MPP-s önkormányzati képviselő megkapja, így náluk is alá lehet majd írni a támogatóíveket.

Azért, hogy minél szélesebb körben alkalmat biztosítson a közösségi akarat felmutatására, az alakulat tervezi, hogy erre a célra sátrakat állít fel bizonyos időközönként minél több településen. Továbbá az ívekhez hozzáférést biztosít minden olyan személynek, aki vállalja az aláírásgyűjtést.

Az aláírás kapcsán tudni kell, hogy a formanyomtatvány mellett egy, a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozatot is ki kell tölteni. Ehhez a személyazonossági igazolvány adatai is szükségesek.

(Marosvásárhelyi Rádió)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. február 10., 14:57
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Ezzel parhuzamosan nem lehetne alairast gyujteni Anyosom ellen is? De komolyra forditva, mar meggyozodtunk nemegyszer legutobb Bekeek eseteben is az ilyen alairasok hatekonysagarol.

 • User
  Dátum: 2019. február 12., 9:03
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Szuksege van valakinek a szemelyes adatainkra? Majd mikor sms-ekkel bombaznak es hivogatnak kulombozo helyekrol akkor csodalkozva kerdezzuk: ” ezek honnan tudjak hogy itt vagyok ? “:))

 • User
  Dátum: 2019. február 17., 15:59
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Itt Tanasa csak a jeghegy csucsa alul a volt szecu ma sri aztan a soviniszta birosag amelye nem lehet igazsagszolgaltatassal vadolni. A volt szecu ezert maradt fenn hogy fedezze a tehetetlenseget.Mit erne Tanasa ezen birosagok nelkul =000.Hogy erdelyt veszik el a magyarok?? butasag hisz azert talaltak ki hogy legyen dolguk .Az erdelyi magyar ma csupan boldogan akar elni szabadon hagyjak dolgozni onazonossagat gyakorolni a nyelve legyen hasznalhato mindenutt. Ahol pedig tobsegben vagyun a roman hivatalnok tanuljon meg magyarul vagy menjen mashova.A romansag tudja ,hogy Erdelyt csalafintasaggal szerezte meg s talan ez a feltes oka de ez mar elmult 100 eve lepjunk tul rajta fogjunk neki dolgozni demokratikusan igazsagosan lopas nelkul.