Felhívás!

Források: a kormány a veszélyhelyzet meghosszabbítására készül

Források: a kormány a veszélyhelyzet meghosszabbítására készül Románia

Kormányközeli források arról tájékoztatták kedden az Agerpres hírügynökséget, hogy a kabinet szerdán rendkívüli ülést tart, hogy döntést hozzon a veszélyhelyzet 30 nappal történő meghosszabbításáról.

A jelenleg érvényben levő veszélyhelyzet július 17-én ér véget.

A kormányülés előtt az országos vészhelyzeti bizottság ül össze tanácskozásra.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. július 15., 11:26
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Ha még tovább hosszabbítják a veszélyhelyzetet, a végén fenn áll a veszélye annak, hogy a román gazdaság teljesen összeomlik! Másképpen kellett volna kezelni ezt a problémát!
  Bevásárolni muszáj, mert enni kell, azért az üzleteket és a piacokat meg kell járni. Ott emberek nyüzsögnek, egymásba botlanak, a vendéglők teraszain sem lehet betartani a szabályt, sokkal többen vannak kiülve mint a megengedett. A maszk viselés szerintem nem sokat ér az ilyen vírusos esetben. Aki azt hiszi, hogy a maszkviselés valamitől megvéd, nagyon téved!

  • User
   Dátum: 2020. július 15., 13:13
   ÉRTÉKELÉS: 6

   A maszk van, más, jobb módszer nincs. Pont erről van szó, bármilyen döntést hozhat a kormány, a végén csak az emberektől függ, hogy alakul a helyzet.
   A vészhelyzet pedig…nem sokat oszt vagy szoroz. Pár ágazatot nagyon rosszul érint (turizmus, vendéglők, sportolók), de azért most már nagyjából mindent lehet(ne) csinálni, néhány egyszerű szabály betartásával: kerüld a tömeget, zárt helyen hordj maszkot, betegen ne menjél társaságba és moss kezet.

 • User
  Dátum: 2020. július 15., 14:20
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Én még mindig várom a dák gén csodát!Tudja valaki ,hogy az a virusszakértő nő most miket mond?Vagy elástaagát 2 méterre a hülyeségei miatt.